Заради Борисов Камерън праща джипове за границата ни

4386
Заради Борисов Камерън праща джипове за границата ни
Снимка: БГНЕС

Великобритания може да изпрати джипове Land Rover за охрана на границата ни след подкрепата, която британският премиер Дейвид Камерън е получил от колегата си Бойко Борисов по време на Европейският съвет преди седмица. Това става ясно от писмо на Камерън до министър-председателя, което Борисов побърза да качи във Facebook.

Миналата седмица Европейският съвет реши, че страните членки ще могат да ограничават достъпа до социални придобивки за новозаселили се граждани на други страни от ЕС, по искане на Камерън.

Камерън ще призове британците да гласуват за оставане в ЕС

Британският премиер Дейвид Камерън ще призове гражданите на Острова да гласуват за оставане в ЕС. Това заяви Камерън от Брюксел, след ...

В писмото си премиерът на Великобритания нарича Борисов „негово превъзходителство“ и се обръща към него със „скъпи Бойко“. Камерън благодари за силната лична подкрепа и ангажираност по време на Европейския съвет.

"Обсъдихме какво още може да направим, за да подпомогнем укрепването на границите ви и помолих мои служители да придвижат бързо предложението за предоставяне на автомобили Land Rover за граничните ви полицаи. С благодарност и най-добри пожелания - твой, Дейвид", завършва писмото.

 

Камерън отмени заседанието на кабинета си

Британският премиер Дейвид Камерън отмени планираното за тази вечер заседание на кабинета му, на което трябваше да съобщи резултата о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика