Зеленогорски и Ненчев защитиха Патриотичния фронт

29251
Зеленогорски и Ненчев защитиха Патриотичния фронт
Снимка: БГНЕС

Очевидно е, че ДПС имат нужда от враг и съзират врага в лицето на Патриотичния фронт /ПФ/ и Реформаторския блок /РБ/. Това каза съпредседателят на ПГ на Реформаторите Найден Зеленогорски по повод изказването на лидера на Движението Лютви Местан от вчера.

"За мен ПФ има ясно изразени евроатлантически ценности и споделя цивилизационния избор, който е направила България", допълни членът на "Бъглария на гражданите". Той обясни, че в РБ възприемат Фронта като една патриотична формация, която няма нищо общо с опита на г-н Местан да бъдат очернени като ксенофоби и расисти, информира БТА.

Местан пак призова Борисов да се раздели с Патриотичния фронт

В словесна атака срещу Патриотичния фронт влезе лидерът на ДПС Лютви Местан по време на възпоменателен митинг, посветен на 30-годишнин...

Ние ще направим всичко възможно, за да може коалицията да бъде стабилна, парламентарното мнозинство да бъде стабилно и нашата цел е да гоним пълен мандат на управление, бе категоричен Зеленогорски.

Той участва в тържествата в Плевен по повод 115 годишнината от учредяването на БЗНС. Участие в същото събитие взе и министърът на отбраната и лидер на формацията Николай Ненчев.

Помолен да коментира изказването от вчера на лидера на ДПС за необходимост от отстраняване на Патриотичния фронт /ПФ/ от управлението и неговата прогноза за избори догодина, министърът каза, че му се иска г-н Местан, освен българските турци, да споменава и българските земеделци -николапетковисти, които са били по лагерите, българските интелектуалци - хора от други политически партии, които не по-малко са пострадали по време на режима.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика