Зеленогорски: Реформаторският блок обявява евролистата си на 22 март

14573
Зеленогорски: Реформаторският блок обявява евролистата си на 22 март
Снимка: БГНЕС

Разширеният Граждански съвет на Реформаторския блок ще утвърди листата за евроизборите на 22 март, съобщи зам. председателят на „Движение България на гражданите" и организационен секретар на РБ Найден Зеленогорски на среща с ръководствата на местните структури на партиите от Блока в област Ловеч.

В срещата взеха участие още Николай Ненчев - лидер на БЗНС, Корман Исмаилов - председател на НПСД, Сергей Добрев - член на Националното ръководство на ДСБ и Борислав Миланов - заместник главен секретар на СДС.

Реформаторският блок: С Изборния кодекс управляващите целят служебна победа

Реформаторският блок настоява парламентът да уважи ветото на президента по Изборния кодекс. Председателят на БЗНС и член на блока Никол...

"Работим активно по укрепване на структурите по места, изграждаме предизборни щабове на РБ в областните градове и общините на България. Срещаме се с хората в цялата страна и знаем какво ги вълнува, с какви проблеми се сблъскват всеки ден", каза Зеленогорски и допълни, че Блокът знае и как да ги реши.

"Имаме ясна цел и визия как да извадим България от незавидното положение на най-бедна, най-корумпирана и най-враждебна към собствените си граждани държава - член на ЕС. Знаем как, можем и искаме да го направим, защото ние сме единствените, които не сме обвързани с олигарси и нямат зависимости към мафиотски структури", заяви Зеленогорски.

"За нас няма съмнение, че Реформаторският блок е най-големият трън в петата на днешните управници, на парламентарната опозицията и на новосъздаваните политически проекти, затова са толкова силни атаките срещу нас", каза председателят на НПСД Корман Исмаилов.

"България е на кръстопът - единият път е Европейският съюз, а вторият - Евразийският съюз. За мен няма нищо по-важно, от това българските граждани да определят за себе си посоката на България. И събитията в Украйна ясно показват какъв избор трябва да направим", заяви председателят на БЗНС Николай Ненчев.

Радан Кънев: Ще познаем рубладжиите по отношението към кризата в Украйна

По отношението към кризата в Украйна най-лесно ще може да бъдат различени рубладжиите от българските патриоти и европейци. Това смята л...

Според члена на Националното ръководство на ДСБ Сергей Добрев, няма нищо по-нормално от това след евроизборите да бъдат предизвикани избори и за национален парламент, а доброто представяне на РБ на евровота ще отвори пътя за предсрочни парламентарни избори.

Реформаторският блок е единствената управленска и морална алтернатива в България, подчерта Найден Зеленогорски. Защото имаме кураж, защото имаме експерти, защото сред нас са хората, които са вадили България от кризи, заяви той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика