10 начина да не се унижи Путин

9089
10 начина да не се унижи Путин
Снимка: Kremlin.ru

От Киев за три дни, през демилиратизация, денацификация и свързване на Приднестровието с Крим и Донбас, до завладяването на металозавод и руините на няколко села - руските цели в Спецоперацията са гъвкави. Най-актуалната стъпка вече бе дефинирана от западните телефонисти, известни още като лидери на Франция и Германия - конфликтът да приключи, без Путин да бъде унижен, защото ядрените бомби го сърбят.

Армагедонът трябва да бъде предотвратен и ето впечатляващи идеи как да стане това: 

1. Да турим Копейкин за премиер на България. Демилитаризацията на България е факт, а господинът, който публично заявява, че ще беси, трича и праща в Белене идеологическия враг ще извърши денацификацията. Вярно, България не е Украйна, но изглежда като постижима цел и може да бъде представена като успех на Владимир Путин.

2. Да му се редактира статията в Уикипедия. Там може Путин да бъде записан като победител, освободител, светец. И висок метър и осемдесет.

3. Боби Михайлов да му се обади, за да го успокои. Колко пък унизен да се чувства, щом все още не е бил треньор на националния ни отбор по ритане на топка?

4. Да се концентрираме върху Медведев. За да запазим честта на Путин, нека да се присмиваме на Дмитри Медведев, който сам по себе си е като джуджето Румпелщилцхен и съвсем скоро ще потъне в земята от гняв.

5. Да кръстим на Путин нещо хубаво на Запад. Не че има много хубави работи на Запад, ама се стараем. Примерно може да се прекръсти приложението за намиране на любов Tinder на Putinder. Или пък нашият най-голям телеком да си го прекръстим на Воваком. Опции с лопата да ги ринеш.

6. Клипче с известни личности, които разказват най-унизителните си моменти. Путин има нужда от кураж и да знае, че провалът, сконфузните ситуации и излагацията са част от човешката природа и никой не е застрахован, че няма да му увисне ракетата. Може дори да е глобална кампания с хаштаг #АзСъщоСеИзложих

7. Да го поканим да е следващият Ерген в едноименното предаване. Не че няма да се излага и унижава, участвайки в подобна тъпотия, но хората много бързо ще забравят другите му унижения. Клин клин избива.

8. Евровизия. Влизате в YouTube, пишете "Putin Blueberry Hill" и виждате защо може да му се даде тая престижна награда, че дори и Златен Орфей, за да види, че го ценим, когато върши читави работи.

9. Да се съгласим, че целта му е била именно всичко това. Гениален стратег, който с хитри ходове е допринесъл за формирането на Украйна, украинското самосъзнание, суверенитет, армия и ищах на тази страна да се развива сама, без да виси на руската цица вовеки. Как строгата вълчица да отбие глезените си малки, ако не ги понахапе? Гениален още веднъж!

10. НАТО да нападне Украйна от Запад. И така Киев евентуално да капитулира, а победата да се дари на Путин като на малко дете, че да се радва и да не пусне “сарматите”.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...