НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

10796
НАСА разбулва мистерията на жълтите павета
Снимка: Getty Images

Учени от НАСА, заедно с техни колеги от големия адронен колайдер в ЦЕРН пристигнаха в България, за да се опитат да разкрият мистерията на жълтите павета – как са били наредени без дупки и без да се разместват. Мистерията тормози учените от векове насам и се сочи като виновник за глобалното затопляне, COVID кризата и закриването на „Златния Орфей“.

След направените проучвания е установено, че в триъгълника на властта, където са монтирани жълтите павета, потъват повече милиони, отколкото в бермудския триъгълник. Констатиран е следният феномен – за разлика от бермудския триъгълник, където безследно изчезват самолети, кораби и яхти, потъването на пари в триъгълника на властта е последвано от появата на автомобили, самолети и яхти, че дори и на цели къщи, понякога чак в Барселона, макар и само за определени хора. Загадката намира частично обяснение с друга разбулена от учените мистерия – тази за Йети, което се представя за депутат и не живее в Хималаите, а в сградата на Народното събрание и билдинга на ДПС.

След дълги проучвания, учените са стигнали до извода, че паветата са редени по мистична схема, известна само на хан Аспарух и приближените му боили, която след покръстването е била загубена завинаги. От там тръгва традицията да се губят важни инфраструктурни документи, по която традиция е загубена и Пътната карта на „Балкански поток“.

Още: Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Тази версия се потвърждава от открити съвсем наскоро документи в библиотеките на Ватикана и „Газпром“, в които пише, че когато хан Кубрат е събрал синовете си, е използвал жълти павета, а не наръч стрели или пръчки, както грешно се твърди в легендата. По тази причина жълтите павета са наредени не къде да е, а пред Народното събрание, на което грее лозунгът „Съединението прави силата“.

Още баба Ванга предрича проблема, като казва, че „Жълто паве ке преобърне големата каруца“, с което иска да предупреди, че един ден, докато пресича площада, Бойко Борисов ще се спъне в стърчащо жълто паве, ще падне и ще си разбие носа, вследствие на което ще изпусне дузпа за „Бистришките тигри“ и те ще загубят финала в шампионската лига.

Надежда все пак има!

Наскоро от БАН съобщиха, че са изобретили паве, съвсем същото като тези пред Народното събрание и дори са го докарали на цвят.

Още: Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

След като научиха за това епохално откритие, от „Гугъл“ обявиха, че закриват фирмата и спешно се местят в София за трупане на опит, а Зукърбърг толкова се разстрои, че фейсбук се срина и още не е възстановен.

Кристофър Нолън също прие тежко новината. Режисьорът на „Опенхаймер“ седна да реве, защо си е губил времето с толкова маловажна история като атомната бомба и спешно долетя в България, да заснеме биографична лента за учения изобретил жълтото паве. За съжаление начинанието се провали, след като на летище София багажът на англичанина бе загубен, а парите предвидени за бюджет на филма се наложи Нолан да даде на таксиметровия шофьор, който го закара от летището до хотела.

Не е ясно и какво се случи в крайна сметка с учените на НАСА и ЦЕРН, които не са виждани вече от няколко месеца. Твърди се, че за последно са забелязани на маса в заведение в Студентски град да щракат с пръсти и да хвърлят гюбеци, докато припяват на кючека „Паве влача, диря няма, хей!“

 

Още: Един конгрес, много кандидати, хиляди квестори

Автор: Панчо Христов, Прас Прес

Навални и затворниците на съвестта

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

10 предизборни проекта, които да трогнат българите и да им обещаят благоденствие

Диалектика на пияния трезвеник

Поздравителен адрес от Дмитрий Медведев до новите македонски управляващи

Половин милион трупа - и сметките на Путин почнаха да излизат

10 сглобки, които заслужаваме

Пуделът на Мата Хари

Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

Предлагаме експеримент

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com