Плевнелиев и Паси - по-добри от Брус Уилис

24337
Плевнелиев и Паси - по-добри от Брус Уилис
Снимка: Алла и Чавдар Георгиеви

Ванга нищо не е казала за това, нито е тропала по масата от радост, но и без нея най-сетне се намери спасението на България. Спасението всъщност са двама Спасители. Тандемът Плевнелиев - Паси е нашето спасение. Само те могат да решат всичките ни проблеми - само с тяхна помощ може да се състави правителство в тази политическа обстановка. Безспорна истина е, че Росен Плевнелиев и Соломон Паси само със силата на убеждението могат да постигнат чудеса. И как иначе - единият има авторитета на синоптичка, а другият - харизма на Трабант.

Контактната група на Плевнелиев и Паси, по думите на самия Соломон, е нещо средно между „Мисията невъзможна“ и „Умирай трудно“. Но като истински екшън герои те ще се справят с всичко. Съставянето на правителство на Борисов ще бъде нещо като „Завръщането“ с Леонардо Ди Каприо. Животът на Делян Пеевски е едно към едно „Големият Лебовски“. А коалицията ГЕРБ-ДПС-БСП-Възраждане са си „Обичайните заподозрени“.

Екшън героите Плевнелиев Паси не работят само за съставянето на правителство. Те работят и по други наболели проблеми на страната и света. Те са тези, които тихомълком вършат чудеса от доста време. Те са тези, които убедиха депутатите от Възраждане да се ваксинират. Те убедиха Бай Пешо от „Свобода“ вече да не пикае в асансьора, макар че то, ерекцията и пикаенето, не бива да се изпускат. И техните планове не свършват дотук. Поставили са си доста по-амбициозни цели. Като да убедят китове да не се самоубиват. Те ще решат и проблема на София с жълтите павета. Да, в техните възможности е. Просто трябва да се махнат всички жълти павета, така ще изчезнат и досадните „жълтопаветници“ и вече няма кой да протестира срещу кабинета Борисов1-2-3-4 или 5.

Хора, които са работили в последно време с Росен Плевнелиев и Соломон Паси, твърдят, че те са способни да накарат дори Грета Тунберт да изяде пингвин. И нещо още по-голямо - те могат да накарат Вежди Рашидов да си поръча безалкохолно. Напълно в техните възможности било и да убедят Пеевски да стане веган. Е, не можели да го накарат да върне заграбените бизнеси на хората, но пък можели да внушат на 52 милиона южнокорейци да емигрират в Северна Корея. Даже казвали, че това е елементарна работа. Една от следващите им цели била да спрат кемтрейлса като за целта ще използват гигантски мрежи за пеперуди.

Цялото човечество вече е обърнало взор към великите екшън герои Плевнелиев и Паси с надежда за спасение. Хората знаят, че само те могат да спрат вредният Сорос да пръска лесно спечелените си пари за демокрация по света. Само те могат да спрат злодея Бил Гейтс, наричан още „чипиращият със ваксини“. Тези надежди не са напразни откакто се разбра, че именно Плевнелиев и Паси са тези, които веднъж са накарали Доналд Тръмп да прочете една книга.

Проблемът с пресъхването на Аралско море също е по силите на двамата герои. Те са измислили решение на тази криза. Просто когато правят времето, метеоролозите трябва да дават повече дъжд над този регион и да намалят температурите поне с 10 градуса и готово. Естествено те могат да се справят с повредите по газопровода Северен поток, просто трябва да се гмурнат с трабанта. Трябва им и малко бенгалски огън за заваряването на тръбата. И мигом тръбата става цяла, а газът почва да тече.

Само скромността на Росен Плевнелиев и Соломон Паси им пречи да се похвалят с последния си колосален успех - има сделка с египетското правителство и скоро ГЕРБ започват санирането на пирамидите. Да, това е отнело поне 2 часа работа, но много по-бързо е станало едно друго нещо - само след един телефонен разговор двамата са убедили Путин да се запише доброволец във войната. Естествено, на страната на Украйна.

Екшън тандемът Плевнелиев-Паси може да спаси Земята от унищожение. Ако към нашата планета лети астероид, те ще изстрелят ракета с бележка, на която пише „Вежди е председател на парламента“ - и астероидът сам ще си замине с 200 светлинни години в час.

 

Автор: Калинка Тодорова, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

10 сглобки, които заслужаваме

Пуделът на Мата Хари

Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

Предлагаме експеримент

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

10 сглобки, които заслужаваме
10 сглобки, които заслужаваме

Изборите чукат по джама на нацията като демон, който ни пречи да спинкаме спокойно. Какво утро ни очаква? Ще изгрее ли повече слънце за нас или сме...