Тухлата в регистъра - из "Приключенията на Тримата Шишковци"

12447
Тухлата в регистъра - из "Приключенията на Тримата Шишковци"

Дон Шиши, Дон Боци и Дон Цаци се събраха на конферентна връзка да обсъдят кризата с изгърмелия Търговски регистър. За да ги побират екраните, участниците в конферентната връзка си бяха одялкали по някой терабайт от могъщите си тела.

- Имам там една калинка в Търговския регистър, започна Дон Шиши, - казах ѝ да ми заличи една сделка със стария "Опел Омега", че да го продам за трети път, ама тя нали е мегакалинка, изгърмяла целия регистър.

Дон Боци се прекръсти наобратно и се огледа за дърво, но като не видя дървен материал, чукна по темето си и по инерция би един чумбер.

- Изфирясали са амнайсе терабайта информация, хвана се Боци за главата, която малко изпращя от чумбера. - А последните години там са потънали пари за две къщи в Барселона, аз не мога да броя до толкова! Уж да си повишават капацитета и сигурността, за толко пари натикани си мислех, че ше имат да си крадат, ама и работа за пет лева поне да свършат. Отвратително е това и ше кажа на народа, че не я харесвам тая калинка, ще я разкарам и ще напсувам по телевизора гадовете и народните душмани.

Дон Шиши размърда деликатния си корпус.

- Недей бърза толкова! Чакай да намеря първо калинка по заместване, ама същата като тая. Търся сега из Фейса калинка, дето гушка козички и пуска фейк новини, ама по-фалшиви и от моите, и да е оплетена в сто схеми. Дон Цаци трябва да я държи с коНпир на шията. Няколко дена ше забавляваш с нещо друго народа. Пусни пандизчийско порно с Иванчева, тоя скандал ще покрие другия…

- Това даже и за нас е грубо, възрази Дон Цаци. - Не можем да пускаме порно, ще ни глоби СЕМ, а в Страсбург бездруго по тоя казус ще ни… ще ни любят! - изрази се деликатно той.

- Мълчи, много дигаш нивото, скара му се Дон Боци. - Ще караме, както винаги, очерта стратегията той. - Ще се правим на глупави, ще правим и другите на глупаци, Цецка като Майка на нацията ще роди и тя някоя тъпотия, Волен и Валери ще направят един женски бой, някой ще се изсере в рилските езера, Цецо ще открие ремонтиран кенеф и ще каже, че ето там всъщност се сере граждански отговорно, Дон Цаци ще си отвори офис в ЦУМ…

- Охххх, изпъшка Дон Цаци. - Няма ли да ставам конституционен съдия вече, писна ми тая служба!... Абе, Дон Шиши, сети се изведнъж той. - На тебе къде ти е офисът, къде се намираш в момента, що си изключил джипиеса?

- И аз не знам на кой свят съм, отклони питането Дон Шиши, - ама много се заприказвахме, а сега отивам да родя един терабайт лайно. Волен Сидеров вика, че можел от лайно да направи тухла. Може да му пратя малко материал, че имам обществена поръчка да ремонтирам прокуратурата с фасадна тухла!...

Връзката прекъсна и всеки от Тримата Шишковци се оттегли в двореца на своята мисъл.

Тези мисловни дворци удивително приличаха на ремонтиран кенеф с фасадни тухли от копролитен материал.

Автор: Evil Dick

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

10 сглобки, които заслужаваме

Пуделът на Мата Хари

Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

Предлагаме експеримент

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

10 сглобки, които заслужаваме
10 сглобки, които заслужаваме

Изборите чукат по джама на нацията като демон, който ни пречи да спинкаме спокойно. Какво утро ни очаква? Ще изгрее ли повече слънце за нас или сме...