Пиян шофьор блъсна патрулка в Разград

2004
Пиян шофьор блъсна патрулка в Разград

22-годишен мъж от Разград е задържан след гонки по улиците на Разград, съобщават от ОД на МВР-Разград.

През нощта на 8 срещу 9 април Румен Минков на няколко пъти се изплъзвал на автопатрулния екип. Около 7.30 ч. на 9 април навлязъл с управляваното от него БМВ по ул. "Плевен".

Откраднаха ел. табла за над 4 хил. лв. в Разград

15 ел. табла с дефектно токова защита са били откраднати от новострояща се сграда с офиси в Разград, съобщиха от ОД на МВР-Разград. Та...

Отново отказал да се подчини на подадения от автоконтрольорите сигнал за спиране и опитвайки се да избяга, блъснал с колата си полицейския "Опел Астра".

По двата автомобила са нанесени материални щети. При последвалата проверка е установено, че водачът шофира след употреба на алкохол. Тестът с дрегер отчел 1,48 промила. В автомобила му е открито бяло прахообразно вещество, което при наркополевия тест реагира на метаамфетамин.

Освен това младия мъж бил седнал зад волана въпреки наложено наказание за предишно провинение. На 14 февруари т.г. мъжът влезе с автомобила си през витринното стъкло на бензиностанция в Разград. Тогава бе с отнета книжка заради предишно управление на автомобил пиян.

С прокурорско разпореждане 24-часовото му задържане е удължено на 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство за пет престъпления: шофиране пиян, управление без книжка, възпрепятстване на държавен орган да изпълни задълженията си, хулиганство съпроводено със съпротива срещу орган на властта и съхраняване на наркотици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com