Гастарбайтер от Германия катастрофира на пътя Русе-Бяла

638
Гастарбайтер от Германия катастрофира на пътя Русе-Бяла
Снимка: БГНЕС

астарбайтер от Германия катастрофира на пътя Русе-Бяла. Инцидентът е станал около 16.30 ч. непосредствено след КПП-то на изхода на Русе. Пострадали са трима души, няма опасност за живота им.

Гастарбайтерът се е прибирал в България след гурбет в Германия през Дунав мост и е трябвало да пътува към Търговище. Той е имал среща с негови приятели, които да му дадат нова навигация за колата, за да може да се прибере. Те са се срещнали на хижа „Приста“ и там в БМВ-то се е качил един от русенците. Тъй като софтуерът е предложил третокласни пътища или маршрут през Велико Търново, двамата мъже са решили да обърнат колата и да продължат в обратна посока през Разград към Търговище, съобщи БГНЕС.

Общински съветник в Русе се бори за живота си след токов удар

Общински съветник от групата „Български социалдемократи“ се бори за живота си, след като е бил ударен от ток. Състоянието м...

Маневрата е направена на първия завой на пътя Русе-Бяла, където БМВ-то е излязло от черен път да излезе на главния. Участъкът е непосредствено след завой, при непрекъсната маркировка, където автомобилите в посока Бяла ускоряват максимално. В резултат върху БМВ-то връхлита джип, който изпраща колата в храстите, разхвърчали са се сакове и багаж. В джипа са пътували двама русенци, които са леко пострадали и им бе оказана медицинска помощ от пристигнала на място линейка на „Спешна помощ“. Друг спешен екип отведе шофьора на БМВ-то в болницата в Русе с оплаквания от болки в областта на гърдите и главата.

Хората разказват, че са звънели няколко пъти на тел.112, за да поискат линейка, но се е наложило да чакат близо час, докато от спешния телефон най-после изпратят сигнала им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Русе