X
 
 

Русенци ще получават актуална информация за въздуха, който дишат

766 0
Русенци ще получават актуална информация за въздуха, който дишат
Снимка: Община Русе
Община Русе създаде система за наблюдение на качеството на атмосферния въздух, като изгради затворена система, която се свързва със сървърите на Министерство на околната среда и водите и онагледява данните в реално време от измервателната станция на територията на град Русе.

Информация относно състоянието на атмосферния въздух и метеорологичните параметри на територията на Община Русе ще се оповестяват ежедневно чрез изградената система и уеб базиран информационен портал за наблюдение на околната среда. Данните за състоянието на атмосферния въздух ще постъпват в реално време в националната база данни в Изпълнителната агенция по околна среда и на интернет страницата  на  Община Русе. Информацията ще бъде достъпна и чрез електронни информационни табла, разположени пред сградата на общинска администрация на площад „Свобода“ №6 и пред сградата на Дирекция „Местни данъци и такси“ на ул. „Котовск“ №1.

На електронните информационни табла ще се показва информация за всеки отделен показател на качеството на атмосферния въздух - характеристика, източници и пределно допустими концентрации, след което ще се показва графика с количеството измерени емисии.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...