13x13x13 на TEDxSofia 2019

2475
13x13x13 на TEDxSofia 2019
Снимка: TEDxSofia

Aко сте от хората, които вярват в стряскащата сила на числото 13, може би е добра идея да предизвикате себе си и да преминете през метаморфоза именно на 13 април 2019 година.

На 13 април 2019 година от 13 часа 13 лектори ще споделят с нас своите идеи. Със сигурност сред тези идеи ще има такива, които ще ви помогнат да видите света по по-различен начин.

А ако по 13 причини, все още не сте се сблъсквали с магията на TEDx събитията, и най-вече с тази на TEDxSofia, малко информация, която да ви даде 13 причини да изберете TEDxSofia за вашия 13 април.

Гледали ли сте поне 13 видеа от сайта на TED? Със сигурност, но може би не сте знаели. Световната конференция TED се превърна в място, което обединява вдъхновяващи идеи, които си струва да бъдат споделяни.

И следвайки своя принцип, че добрите примери трябва да се споделят, TED създаде и програмата TEDx - лицензи за ентузиазирани хора, които да организират независими събития по модела на TED. И така вече 10 години.

TEDxSofia е такова събитие. На 13 април 2019 година, 13 лектори ще споделят на живо опит и мисли, които със сигурност си струва да бъдат чути. Темата тази година е “Метаморфози”. Лекторите са българи (или родени в България), които усърдно работят за своите идеи, които правят една част от живота ни по-добра.

Сред тях са:

Божидар Стефанов, доктор по нанотехнологии в Университета Упсала в Швеция, завършил компютърна химия в СУ „Св. Климент Охридски”, участвал в конкурса „Млади таланти” и „Лаборатория за слава FameLab”, с телевизионни изяви в „Наука в приказките” и „Красива наука”, Иван Димов, инвестиционен банкер и инвеститор в Ню Йорк и Сидни, и единственият избран от България, от над 6000 кандидати от целия свят, като участник в програмата на „Фейсбук” за подпомагане на лидери, Светлозар Желев, директор на Националния център за книгата към НДК, певицата Роберта и още девет вдъхновяващи личности.

Убедени сме, че има поне още 13х13 причини да бъдем заедно на 13 април 2019 година. Но най-важната от тях е, че вие (и ние) искате да споделите идеите си и да чуете идеите на другите като вас.

Ако сте изкушени от промените в  средата, от вдъхновяващи личности, от общуването с хора с идеи и искате да се заредите с вдъхновение – TEDxSofia е точно за вас.

Повече за събитието можете да откриете на tedxsofia.org.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

Световноизвестният режисьор Деклан Донелан поставя "Медея" в Народния театър

Обновеният Театър Азарян представя първа премиера

Джон Малкович проведе кастинг с трупата на Народен театър "Иван Вазов"

Спектакълът "Анна - непоправимата" за Анна Политковская с нови две дати

Миланската опера "Ла Скала" с нов директор

Актьорът Любен Кънев с дебют на West End в Лондон

Над 30 артисти и експерти в изкуствата и екологията обменят опит по програма RE-IMAGINE Green Residency

Репетициите на "Бебе на борда" започнаха в Народния театър

"Фантомът на операта" пристигна с Боинг 747 в София (ВИДЕО)

Дълги аплодисменти за Емил Марков и Керана на премиерата на "Всяка първа сряда" (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена