God is an Astronaut ще свирят в София на 11 април

58984
God is an Astronaut ще свирят в София на 11 април

Визитата на GOD IS AN ASTRONAUT по покана на Loud Concerts ще се състои на 11 април 2014 в клуб MIXTAPE 5. Датата е част от европейското турне на бандата, което стартира на 6 март в родна им Ирландия.

Билетите за концерта на GOD IS AN ASTRONAUT са в продажба от днес в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), Ticketstream (www.ticketstream.bg) и партньорите им в цялата страна - Office 1 Superstore, M-Tel, Germanos, OMV, Picadilly, Техномаркет. Най-нетърпеливите да се сдобият с билет за концерта ще могат да закупят първите 50 билета на специална промо цена от 25 лeва. След изчерпване им, пропуските ще се продават по 30 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб MIXTAPE 5, цената им ще е 35 лева.

Основна движеща сила на бандата са братята Torsten (китара) и Nils Kinsella (бас), заедно с барабаниста Lloyd Hanney, като впоследствие към тях се присъединяват и Jamie Dean (пиано/синт) и Gazz Carr на китара. Благодарение на музиката, която е смесица от епични пост-рок мелодии, елктроника и елементи от спейс рок, GOD IS AN ASTRONAUT се превърнаха в една от големите музикални сензации на Ирландия в началото на 21 век. Впоследствие заковаха вниманието на аудиторията с аудио-визуалните си шоута: всяка песен е съпроводена със специално подбрано видео и специални ефекти.

Началото на шоуто на 11 април, в клуб MIXTAPE 5, е 20 часа! Очаквайте скоро подробности около предстоящото гостуване на GOD IS AN ASTRONAUT в София и групата, която ще открие концерта им в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com