X
 
 

Брандинг в SPanel

1335 0
Брандинг в SPanel
Снимка: ns1.bg
Промяната на цените на cPanel хостинга в посока нагоре доведе до драстична промяна и на хостинг индустрията като цяло. Най-засегнатите от промените са риселърите и уеб студията, които сами хостват сайтовете на своите клиенти.

Тъй като SPanel е хостинг платформа, която се разработва от нас, което много лесно може да бъде открито от всеки хостинг потребител, запитванията за брандиране на хостинг платформата се превърнаха в едно от най-честите искания от съществуващи и нови клиенти. От няколко седмици NS1 работи усилено по добавянето на тази функционалност и днес тя вече е налична. Това позволява на всеки собственик на SPanel виртуален сървър да въведе името на своята фирма, да промени адреса за вход в SPanel, а също така и да промени логото със собствено, което на практика премахва бранда SPanel изцяло от контролния панел и го замества с новия.

Освен това, собственикът на сървъра може да маркетира хостинг решението като собствено и междувременно да избегне увеличението на cPanel.

Отдолу можете да видите как изглежда новата функционалност.

В момента NS1 работи върху много нови функционалности, които са търсени от собствениците на сайтове, като някои от тях не се поддържат от никой друг контролен панел в света. В следващите дни и седмици хостинг компанията обещава да ги оповести.

SPanel е решение от тип „всичко в едно“ за управление на облачни сървъри. То включва всичко, което е нужно на един собственик на уеб сайт, за да развива онлайн бизнеса си в сигурна и надеждна среда.

SPanel не е просто контролен панел. Това е хостинг платформа, която носи редица предимства, които споделеният хостинг не може да предостави поради начина, по който работи.

- Висока сигурност и надеждност

- Гарантирано бързо зареждане на сайтовете 24 часа в денонощието

- 100% доставяне на имейл съобщенията

Ако имате риселър акаунт или хоствате много уеб сайтове и мислите за преминаване към SPanel, но не сте сигурни дали ще отговори на Вашите изисквания, свържете се с NS1, за да активираме SPanel сървър безплатно за 30 дни. Това ще Ви позволи да тествате и да вземете информирано решение без да рискувате пари. Преместването на сайтовете от текущия хостинг към SPanel ще бъде направено от NS1, при което компанията ще се увери, че сайтовете работят правилно на новия сървър преди да бъдат насочени към него.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари

Овен Овните трябва да спрат да мечтаят за невъзможното, за принца на бял кон и за романтиката от филмите. Опитайте се да бъдете по-здраво стъпили...