Броят на устройствата, интегрирани с 5G мрежата на А1, продължава да расте

1786
Броят на устройствата, интегрирани с 5G мрежата на А1, продължава да расте
Снимка: A1

Samsung Galaxy Note20 Ultra е първият от смартфоните на южнокорейския производител, с който потребителите могат да изпробват мрежата от пето поколение на А1

Все повече потребителите у нас могат да се възползват от впечатляващите характеристики на петото поколение мрежи с интегрирането на все по-голям брой устройства към 5G мрежата на А1. Една от последните интеграции е флагманският модел от южнокорейската компания Samsung – моделът Galaxy Note20 Ultra.

5G мрежата на A1 става достъпна за моделите iPhone 12 с новата версия на iOS

Най-новата версия на мобилната операционна система iOS прави достъпна 5G мрежата на А1 за серията iPhone 12. Тя беше пусната от Apple в...

Южнокорейският флагман Samsung Galaxy Note20 Ultra направи премиера през 2020-а. Сред впечатляващите характеристики са голям дисплей, иновативен дизайн, невероятна камера, мощ, и разбира се, характерният стилус с разширени функции. С интегрирането на модела към 5G мрежата на А1 потребителите ще могат да се наслаждават още повече на бързи скорости при даунлоуд и ъплоуд. Това позволява стрийминг на 4K видео почти без буфериране, видеочат в HD качество без никакво забавяне на картината, мобилен гейминг, който съперничи на този на конзолите, супер бързи скорости на сваляне и много други предимства.

Първата истинска 5G мрежа в България

А1 стартира своята 5G мрежа в страната през ноември 2020-а първо в големи части от София и Бургас, а през настоящата година плановете са покритието да обхване всички населени места с над 10 000 души население и основните курорти. Достиганите скорости от над 1000 Mbps, ниско времезакъснение (латентност) и възможност за масова комуникация между машини, обещават много нови възможности за бизнеса и крайните потребители.

Кой може да изпробва 5G мрежата на А1

A1 удвои сумата, дарена от служителите по ведомост през 2020 г.

Средствата, дарени от служители на А1 и от самата компания през изминалата година, достигнаха 80 000 лева и подкрепиха 9 различни ...

На този етап притежателите на Samsung Galaxy Note 20 Ultra, както и потребителите на останалите 8 модела, интегрирани към 5G мрежата на А1, които са клиенти на мобилна услуга от телекома, могат да изпробват бързата скорост и ниското времезакъснение. За целта те трябва да са в районите, които вече имат покритие. 5G мрежата на А1 е първата и засега единствена в България, която използва 5G оборудване, 5G честоти и дава реална представа за предимствата на новото поколение технологии.

Как може да се тества?

Желаещите потребители на А1, оборудвани с някое от вече интегрираните устройства, трябва да изпратят SMS на кратък номер 1555 докато са в някоя от вече покритите с 5G райони на страната. Разбира се, и SMS-ът и тестването са безплатни за тях.

Какво предстои?

Романтиката е във въздуха с акцентите в А1 Видеотека през февруари

За абонатите на Xplore TV февруари пристига с още първокласни филми в А1 Видеотека, с които да прекарват приятно времето си в уюта на д...

А1 постепенно интегрира и нови устройства, които да се възползват от 5G скоростите, за да дава максимална свобода и възможности за своите потребители. Така например към Galaxy Note20 Ultra скоро ще се присъединят и флагман моделите от серията Galaxy S21, като в момента се извършват последни тестове по интеграцията им в мрежата. Сред моделите, които вече са интегрирани с мрежата на А1, са представители на Xiaomi, OnePlus, ZTE и Huawei, a скоро предстои да бъдат добавени и моделите от серията iPhone 12.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com