HUAWEI P50 Pro и иновативния сгъваем HUAWEI P50 Pocket с кампания за предварителни поръчки в комплект с HUAWEI FreeBuds 4

4678
HUAWEI P50 Pro и иновативния сгъваем HUAWEI P50 Pocket с кампания за предварителни поръчки в комплект с HUAWEI FreeBuds 4
Снимка: Huawei

HUAWEI представя лидера в мобилната фотография HUAWEI P50 Pro и иновативния сгъваем HUAWEI P50 Pocket с кампания за предварителни поръчки в комплект с HUAWEI FreeBuds 4

 

Новите флагмани от култовата серия PHuawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket, ще зарадват българските потребители от 25 януари, когато за най-големите фенове започва и кампания за предварителни поръчки в комплект с open-fit слушалките с активно шумопотискане и звук с висока резолюция – HUAWEI FreeBuds 4.

“От самото създаване на P серията насам, постоянно правим невероятни крачки напред и разширяваме границите на мобилната фотография с всяко ново устройство. Правим това и сега със серията P50. Huawei P50 Pro открива нова ера в развитието на HUAWEI Image TМ с новото поколение HUAWEI XD Optics и XD Fusion Pro Image Engine. С тях потребителите ще правят снимки, пресъздаващи истинските цветове с невероятни детайли на изображенията. С тази серия направихме и още една крачка напред с разработването на HUAWEI P50 Pocket – сгъваем смартфон, безкомпромисен по отношение на конструкция, дизайн, камера и производителност“, коментира Дерек Ю, Президент на Централна и Източна Европа, Скандинавските държави и Канада.

Фотография от ново най-високо ниво с HUAWEI P50 Pro

HUAWEI P50 Pro продължава традициите за първокласна фотография в P серията и предлага най-мощната фотографска система на Huawei към днешна дата. Тя позволява на всеки любител да създава фотографии от професионално ниво, с качество, улавящо всеки цветови нюанс и детайл от реалността. 

 

Моделът въвежда първата Dual-Matrix Camera система със Super Main Camera Matrix, включваща RGB камера, монохромна камера и мултиспектърен сензор. Благодарение на технологиите True-Chroma Shot и XD Fusion Pro с нова Super Colour Filter система, True-Chroma Image Engine и Super HDR снимките, направени с HUAWEI P50 Pro, са богати на цветове и детайли и дори при ниска осветеност пресъздават максимално картината, която вижда човешкото око. Снимането на силно отдалечени обекти също вече не е проблем. HUAWEI P50 Pro разполага с перископна камера, осигуряваща до 100-кратно приближение, ултра-широка камера и стабилизация. Благодарение на тях можете да получите ясни снимки от ръка на малки обекти или обекти, които се намират много далеч. HUAWEI P50 Pro поддържа и HUAWEI XD Optics – система, която коригира оптичното разминаване и възстановява детайлите в изображението. 

 

 Производителност и цялостно усещане за флагман

Серията P на HUAWEI винаги се е отличавала не само с първокласна камера, но и с арт дизайн и висока производителност. HUAWEI P50 Pro идва с по-голям екран и 4360mAh батерия, 66W Wired&55W Wireless HUAWEI SuperCharge, същевременно оставайки тънък и лек, с усещане за изключителен комфортен в ръка. Стъкленият 3D извит дисплей поддържа пълната P3 цветова гама и до 1.07 милиарда цвята. С честота на опресняване от 120Hz и 300Hz опресняване при докосване, ще се радвате на гладка производителност при видео и игри. Смартфонът идва и с двойка стерео говорители, за да допълните забавлението с обкръжаващ звук, а за подсигуряване на забавленията на открито моделът е IP68 сертифициран за устойчивост на прах и вода.

По отношение на дизайна, HUAWEI P50 Pro използва революционния Dual-Matrix Camera Design, който прави вида му силно отличителен и дава усещане за професионализъм още докато снимате. Устройството се предлага в две тоналности - Cocoa Gold – какаово златно, и Golden Black - черно.

Повече за HUAWEI P50 Pro можете да научите тук.

 

 

Мощност и иновации в P50 Pocket

Huawei P50 Pocket е олицетворение на иновациите в технологиите и дизайна. Той е сгъваем смартфон, с артистична визия, който не прави никакви компромиси с фотографските възможности и цялостната производителност и функционалност.

HUAWEI P50 Pocket се сгъва симетрично, благодарение на уникален механизъм с Multi-Dimensional Linkage Lifting дизайн. Така при разгъване дисплеят остава гладък и равен, а Multi-Dimensional Hinge технологията гарантира здравина и издръжливост във времето.

HUAWEI P50 Pocket е невероятно тънък, едва 15.2мм в сгънато състояние и 7.2мм в разгънато. За по-приятно и модерно изживяване новият смартфон е екипиран с два екрана. Основният е 6.9-инчов гъвкав OLED екран в пропорции 21:9, пикселна гъстота 442ppi, 1.07 милиарда цвята и поддържа цветното пространство P3 за реалистично цветопредаване и кино изживяване.

Екранът върху капака дава лесен достъп до избрана информация и може да се използва за управление на музиката, справка с календара, нотификации, както и за правене на снимки и видеа. В България ще се продава в нежен текстуриран бял цвят.

HUAWEI P50 Pocket идва и с мощна батерия (4,000mAh) и поддържа бързо зареждане с техлогията 40W HUAWEI SuperCharge, въпреки тънкия си и елегантен профил. С този модел дебютира и режимът Super Privacy Mode, който автоматично деактивира камерите, микрофона и геопозиционирането при затваряне.

HUAWEI P50 Pocket е част от фотографски ориентираната P серия и предлага мощна фотографска система - True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optics и HUAWEI XD Fusion Pro. На база на тях Huawei разработва Ultra Spectrum Camera Matrix, което включва 10-канален Multi-Spectrum Sensor, Ultra Spectrum Illuminator, AF Laser, 40MP True-Chroma Camera, 13MP Ultra Wide-Angle камера и 32MP Ultra Spectrum Camera. Ultra Spectrum камерата идва с мощна комбинация от хардуер и софтуер, както и тунинговане на над 2000 цвята, съобразно с начина, по който ги възприема човешкото око, за да се получи максимално естествено усещане от финалния резултат.

Благодарение на сгъваемия формат, смартфонът използва алгоритми за портретни селфита с основната камера, като използва сензора й за подобряване на изображенията дори в условия на ниска осветеност.

Повече за HUAWEI P50 Pocket можете да научите тук.

 

HUAWEI  P50 Pro и HUAWEI P50 Pocket са базирани на EMUI 12 и идват със собствения магазин за приложения на компанията – AppGallery, с вградена търсачка Petal Search, с още по-богато портфолио от глобални и локални приложения.

В България продажбите на Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket започват с кампания за предварителни поръчки с период от 25 януари до 6-и февруари, 2022, в А1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора, партньорите на дистрибутора Поликомп и онлайн магазина huaweistore.bg. Поръчалите който и да е от двата модела в този период ще го получат в комплект с Huawei FreeBuds 4. Комплектът Huawei P50 Pro с Huawei FreeBuds 4 е с  препоръчителна крайноклиентска цена 2199 лева или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори. Комплектът Huawei P50 Pocket с Huawei FreeBuds 4 е с препоръчителна крайноклиентска цена 2799 лева или със съответните абонаментни планове на мобилните оператори.

Повече за серията P50 можете да научите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Украински военни се оплакват колко по-бавен е интернетът от Starlink и как не могат да се свържат

Министерството на ел. управлението търси помощ как точно да се забранява изкуственият интелект в България

Как ще се налагат забраните за използването на изкуствения интелект в България? (СНИМКИ)

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 с 3 години гаранция

Флорида ограничи използването на социални мрежи под 16- годишна възраст

Къде трябва да изхвърля стария си телефон и още важни въпроси за електронните отпадъци

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

Facebook връща една от най-омразните функции

Генериран от изкуствен интелект: Стартира AI канал в Китай

Yettel удължава живота на мобилните устройства с новия си пакет от услуги „Смартфон Вселена“

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии