Lenovo ThinkBook 16p Gen 3 е тук и носи много нови възможности за бизнес сегмента на Леново

2454
Lenovo ThinkBook 16p Gen 3 е тук и носи много нови възможности за бизнес сегмента на Леново
Снимка: Lenovo

Новият Lenovo™ ThinkBook™ 16p Gen 3 ще помогне на потребителите да разгърнат своята креативност без ограничения. Най-новият ThinkBook включва процесори AMD Ryzen™ 9 6000 H-серия и NVIDIA GeForce® RTX™ 3060 графична карта за осигуряване на водеща производителност с Windows 11. Впечатляващият 16-инчов 2.5K IPS дисплей с тясна рамка включва TÜV Rheinland Low Blue Light и TÜV Eyesafe® сертификати за максимален комфорт на очите и сензор за синя светлина, който регулира яркостта на подсветката на екрана и клавиатурата. Устройството е налично в два варианта на дисплей, настоящия 400nit 60Hz панел и нов, подобрен 500nit 165Hz VESA Certified HDR400 панел, предлагащ живи цветове и контрастни детайли. И двете опции за дисплей също са сертифицирани по X-Rite Pantone® и поддържат функцията Dolby Vision®.

Процесорната мощ на AMD Ryzen 6000 и NVIDIA GeForce RTX помагат на потребителите да се справят с най-тежките предизвикателства на хибридната работа. Добавянето на до 32GB двуканална LPDDR5 памет, до 2TB чрез двойно SSD съхранение и 71Wh батерия, допринася за поддържането на захранване на устройството през целия ден. Новите начини на работа изискват високоскоростна надеждна свързаност и наличност на портове за гъвкави и многокомпонентни връзки. ThinkBook 16p Gen 3 има всичко това. Удобно е и свързването към безжични мрежи, периферни устройства и AV оборудване благодарение на Wi-Fi 6 поддръжка3 и два USB® Type-C порта.

Положителното и безпроблемно изживяване е от първостепенно значение за продуктивен и творчески работен процес. Удобството и допълнителната сигурност на интелигентния бутон за захранване с пръстов отпечатък позволява на потребителя бързо да продължи откъдето е спрял и да се наслаждава на по-задълбочен творчески процес. Допълнителната Full-HD IR камера, комбинирана с Dolby Atmos® осигурява перфектна визуализация и кристално чист звук. Интелигентните AI функции, включват AI Meeting Manager, който може да конвертира текст в реч на четиринадесет поддържани езика по време на аудио конференции.

За допълнителна продуктивност потребителите могат да свържат своя компютър ThinkBook 16p към новия монитор ThinkVision S25e-30 на Lenovo, също обявен днес. Комбинирайки производителност, комфорт и стойност в голям 24,5-инчов FHD дисплей, този монитор от следващо поколение предлага множество опции за свързване и тристранен дизайн почти без ръбове, който лесно се адаптира към многоекранна настройка. Създаден за комфорт и ефективност, мониторът ThinkVision S25e-30 има вградена технология за ниска синя светлина; ергономично усъвършенствана стойка и нов удобно разположен навигационен бутон за джойстик.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com