Next@Acer 2023: изобилие от нови продукти и 3D гейминг без очила (ВИДЕО)

1247
Next@Acer 2023: изобилие от нови продукти и 3D гейминг без очила (ВИДЕО)
Снимка: Acer

На своето онлайн събитие Next@Acer 2023, проведено на 3. януари, тайванският технологичен колос Acer представи редица нови продукти. Сред тях са актуализации на продуктовите линии, както и първите модели от серията тънки и леки лаптопи Acer Swift Go. Моделите Swift Go 14 и Swift Go 16 са съответно с 14-инчови и 16-инчови OLED екрани с разделителна способност 2880 x 1800 пиксела и 3200 x 2000 пиксела. Моделите работят с най-новото поколение процесори Intel Core и се предлагат с до 16 GB LPDDR5 RAM и до 2 TB PCIe 4 SSD памет.

Acer представи и актуализации на популярната си продуктова линия Aspire, която включва лаптопи и настолни машини "всичко в едно". Многофункционалният компютър Aspire S, който се предлага в 32-инчова и 27-инчова версия, има елегантно алуминиево шаси и осигурява впечатляващо аудиовизуално изживяване. От своя страна, преносимите компютри Acer Aspire 5 работят с процесор Intel Core и с опционална графична карта NVIDIA GeForce RTX 2050. Бюджетната линия Aspire 3 разполага с подобрено охлаждане и с новите процесори от серията Intel Core i3-N.

За радост на геймърската част от човечеството, Acer представи нови устройства от своите серии Nitro и Predator. Лаптопите Predator Helios 16 и Helios 18 работят с процесори Intel Core i9 или i7 от най-новото поколение, в комбинация с графични карти NVIDIA GeForce RTX 4080. “Хищниците” на Acer обаче не са само компютри. Геймърският монитор Predator X27U блести със своя 27-инчов WQHD (2560x1440) OLED панел, честота на опресняване от 240 Hz и време за реакция от 0,01 ms, което осигурява “потапящо” изживяване и гладък като масло геймплей. От своя страна Predator X45, който бе отличен с награда за иновации на CES 2023, има огромен извит 45-инчов UWQHD (3440x1440) OLED дисплей и е идеален за най-сериозните геймъри.

Компанията обяви и сериозна актуализация на своето приложение за 3D игри без очила SpatialLabs TrueGame, с добавянето на новия режим 3D Ultra. Тази нова функция предлага на геймърите истински “потапящо” 3D изживяване с реалистична дълбочина и 3D геометрия на изображенията. 3D Ultra използва комбинация от технологии за проследяване на погледа, стереоскопична триизмерна визуализация и обработка на сцени в реално време.

Друг интересен нов продукт от Acer е Halo Swing Smart - преносим високоговорител с Google Assistant, LED дисплей, DTS Sound, Bluetooth 5.2, IPX5 водоустойчивост, кожена дръжка и aux вход. Високоговорителят може да се управлява както от Google Home, така и от приложението Acer Halo Swing, което позволява безпроблемно сдвояване и управление на устройствата, комуникации и групово възпроизвеждане на музика.

Запис на цялото събитие можете да видите тук:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com