Нов монитор от серията LG UltraFine™ предлага перфектна позиция на екрана с егрономична стойка

2120
Нов монитор от серията LG UltraFine™ предлага перфектна позиция на екрана с егрономична стойка
Снимка: LG

Наскоро на пазара у нас се появиха новите модели LG монитори с ергономична стойка от серията UltraFine™. Те са изработени изцяло с мисъл за потребителите с цел увеличаване на производителността и оптимизиране на работното място. А освен ергономичност и удобство, мониторите притежават и изключително качество на изображението.

Моделът LG 27UN880-B UltraFine™ има 27-инчов 4K IPS дисплей, който осигурява комфорт за очите при работа, като намалява изместването на цветовете при гледане от различни позиции. С sRGB 99% и VESA DisplayHDR400 този монитор предоставя впечатляващо качество на картината. Форматът му е 16:9, а резолюцията - 3840x2160.

Мониторът е подходящ за всеки, който прекарва дълго време пред екран на работното си място. Пълното движение на дисплея следва перфектно нивото на очите ви. Гъвкавостта на ергономичната стойка е увеличена. Тя може да се разгъва и прибира, да се върти по оста си на 90˚, да се наклонява на 25˚ и да се завърта на 280˚. По този начин LG 27UN880-B UltraFine™ е съвместим с всяка поза на тялото и дава възможност за създаване на перфектно персонализирана работна станция.

Компактният дизайн на монитора му позволява да заема много малка част от повърхността на бюрото, а също така допринася и за по-лесен монтаж само с едно щракване. Решението „USB-C един кабел“, предлагано от 27UN880, помага на потребителите да намалят безпорядъка на работното място, като предоставя ясен 4К екран, мощност (до 60W) за зареждане на лаптоп и прехвърляне на данни чрез един кабел.

LG 27UN880-B UltraFine™ е предпочитан избор сред хора, практикуващи различни професии – архитекти, интериорни и графични дизайнери, визуални артисти, геймъри, музикални продуценти, лекари и всички останали, които в ежедневието си наблюдават големи обеми видеоматериали за редактиране и множество аудио добавки и ефекти, които могат да се показват моментално.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com