Ново приложение "пуска" Apple любителите в света на Mac

8442
Ново приложение "пуска" Apple любителите в света на Mac
Снимка: Gettyimages

Случвало ли ви се е някога да поискате да използвате Android приложение на Mac? Изглежда това вече няма да бъде просто мечта, а реалност. Апликацията BlueStacks, която прави възможно стартирането на Android приложения на настолни компютри, вече ще позволява и на Apple любителите да се възползват от конкурентните предложения.

От BlueStacks споделят, че приложението вече има над 90 милиона сваляния за Windows, но тази цифра се очаква стремително да се повиши след въвеждането на новата опция. Потребителите вече ще разполагат с невероятната възможност да използват далеч по-обширната палитра от приложения на операционната система Android на своя модерен и стилен MacBook например.

В бедните страни доминира Android, в богатите - iOS

Степента на проникване на мобилните платформи Android и iOS силно зависи от икономическото състояние на отделните държави. Това се по...

Уникалното в новата версия на BlueStacks е фактът, че поддържа Retina дисплеи, както и мултитъч жестовете на Apple тракпадовете. От компанията, разработила приложението, обясняват, че продуктът им за Mac е напълно оптимизиран за платформата.

BlueStacks вече е в състояние да задвижи х86-базирани и ARM-базирани приложения. Това включва Android TV апликации, игри и много други. Mac приложението разполага и с поддръжка на Native графика, така че не бихте срещнали трудност дори и в стартирането на последните излезли на пазара игри.

BlueStacks мигновено създава усещането за работа с истински Android телефон. Веднъж получили достъп до Google Play магазина, изборът на приложения за сваляне попада изцяло във вашите ръце. С BlueStacks ограниченията поставени от конкурентните компании се сгромолясват. Граници вече не съществуват.

А дори и Android игри да не са сред основните ви приоритети, BlueStacks ще ви осигури и достъп до множество други разнообразни апликации. Плюс това е безплатен, така че не бихте изгубили нищо, освен няколкото минути за свалянето му.

Opel е лидер при внедряването на Android Auto и Apple CarPlay

От това лято Opel ще започне да предлага възможности за интеграция на функциите на смартфоните с Apple CarPlay и Android Auto в моделит...

Автор: Кристина Кацарска, Софтуерен университет

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии