X
 
 

С какво ще ни изненада Apple през септември?

1789 0
photo of С какво ще ни изненада Apple през септември?
Снимка: SoftUni
Тече подготовката за септемврийското събитие на Apple, на което ще бъдат представени нови модели iPhone, компютри MacBook, AirPods и други. Обзор на Bloomberg предварително издава какво ново да очакваме.

Разбира се, откриваме нови модели сред айфоните, както и напълно новият iPhone Pro, заменящ XS линията. Той ни радва с по-широкоъгълна задна камера, а обновеният iPhone XR пък е снабден  с втора камера с оптично увеличение.

Нова функция на TikTok позволява на потребителите да пазаруват директно от приложението

TikTok, социална платформа за кратки видео клипове, пусна нова функция, която позволява на потребителите да пазаруват, без да напускат ...

Серията на iPhone Pro притежава и много други подобрения, освен промените в камерите. Външният вид и корпуса на устройствата няма да претърпят големи промени. При тези модели е осигурено безжично зареждане на AirPods, чрез Qi активен, безжично зареждащ се калъф, който ще улеснява потребителите, които са постоянно в движение и погълнати от динамично ежедневие. Покритията при някои модели преминават от лъскаво към матово такова, за  по-голям комфорт по време на употреба. Подобрения се наблюдават и при Face ID, където ще е възможно отключване под повече ъгли, както и повишена водоустойчивост и  удароустойчивост.

Очакваме дебютирането и на нов MacBook Pro с диагонал на дисплея над 16 инча, чийто дизайн ще наподобява този на 15-инчовия модел, но с малки изменения.

Изобретени са и нови AirPods слушалки, които, разбира се, ще бъдат на по-висока от обичайната цена. При тях нововъведенията включват водоустойчивост и шумоизолация, които не са налични при последния модел.

По-ниският клас iPad този път идва с по-голям размер на дисплея - от 9.7 на 10.2 инча, като не е ясно за сметка на какво в дизайна ще се стигне до тази промяна (премахване на Home бутон, рамка или друго).

Новo приложение на Google ще свързва потребителите с хора и дейности на базата на споделени интереси

Новият проект на Area 120 (workshop на Google за експериментални продукти), наречен “Shoelace”, е софтуерно приложение, кое...

Apple Watch  ще остане с дизайна, представен миналата година, със съвсем минимални промени по корпуса на часовника, който ще бъде от титан или керамика. Информация за това беше изтекла още при актуализацията на WatchOS6.

В предадената информация виждаме още, че за следващия iPhone (който ще бъде наличен през 2020 година) се планира поддръжка на 5G мрежи и задна 3D камера.  Задава се и по-малка и същевременно по-достъпна версия на HomePod.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 21-22 септември

Овен Романтиката ще бъде водеща сила през този уикенд. Възможно е вълненията ви и емоциите ви да бъдат много силни. Желанието за секс и интимност...