Технологични подаръци от Xiaomi, с които да зарадвате мъжа в семейството

3841
Технологични подаръци от Xiaomi, с които да зарадвате мъжа в семейството
Снимка: Xiaomi България

Мъжете като че ли са най-трудни при избирането на подарък - прагматични и практични, те не винаги обичат изненадите и предпочитат да получат полезен подарък. Това обаче не означава, че не можете да подходите с много стил в избора си и да ги впечатлите с качествен подарък, който обаче показва и внимание към получателя. 

Представяме ви специално подбрана селекция от подаръци за него - сигурни сме, че сред празничните оферти на Xiaomi ще откриеш подарък за всеки от мъжете в списъка ви.

Ще започнем от по-малкия, но много практичен подарък, който ще зарадва всеки фен на удобството и така улесняващите живота технологични джаджи. Mi 20W Wireless Car Charger е стойка за телефон за кола с опция за безжично зареждане.  Сигурни сме, че няма мъж, който да не се зарадва на подарък, който така ще улесни пътуването му. Всъщност това е практична джаджа за всеки.

Ако пък имате близък, при който надделява креативността и желанието да създава изкуство, зарадвайте го с Xiaomi 11T - смартфон, вдъхновен от изкуството на кинематографията и идеален подарък за любителите на създаване на видеографии и фотографии. Освен с креативната част, телефонът впечатлява и с перфектно представяне в останалите категории - звук, резолюция, та дори и инструменти с изкуствен интелект. Освен това, моделът притежава 108MP професионална камера, 6.67-инчов AMOLED дисплей и 67W турбо зареждане.

А ако искате подаръкът ви да покрие всички изисквания - да е полезен и практичен  не само за своя получател, но и за цялото му семейство, може уверено да заложите на пречиствателя  за въздух на Xiaomi Mi Air Purifier. Той е  особено полезен в студените зимни дни, когато всички знаем колко по-замърсен е въздухът ни. Чрез иновативна система за циркулация на въздуха на 360 градуса, този пречиствател запазва въздуха у дома трайно чист и свеж. Лесен е за употреба с автоматизирано меню, опции за заключване, предпазващи от любопитството на децата вкъщи, както и няколко режима на работа. 

Това е нашата селекция за топ 3 подаръка,  подходящи за всеки мъж, но Xiaomi имат още много коледни оферти на промоционални цени, с които можете да отговорите на всяко очакване. Разгледайте офертите в магазина на бранда в Paradise Center и онлайн на https://mi-bulgaria.com, където ще намерите и любимите продукти на Графа. Приятно пазаруване и весели празници!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com