Три фирми са подали документи за доставка на декодери

14032
Три фирми са подали документи за доставка на декодери

Офертите на участниците във втората обществената поръчка за избор на изпълнител за продажба срещу ваучери на крайни декодиращи устройства за достъп на социално слаби българи до цифрова телевизия бяха отворени днес в Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщения (МТИТС), предаде БГНЕС.

По обособена позиция №1 за избор на изпълнител за територията на Северен централен район, с административни центрове на области: Велико Търново, Габрово, Русе, Разград, Силистра са постъпили предложения от "Български пощи" ЕАД и "К и К електроникс". За Югозападен район, който обхваща Благоевград, Кюстендил, Перник, общините на територията на София град (с изключение на "Оборище") и Софийска област оферти са подали "Български пощи" ЕАД и "К и К електроникс". Трима са кандидатите за изпълнител за територията на Югоизточен район, с административни центрове на области: Бургас, Сливен, Стара Загора, Ямбол. Това са "Български пощи" ЕАД, магазини "Зора" и "К и К електроникс".

Предстои преглед и оценка на документите за съответствието им с критериите за подбор, заложени от Възложителя, след което ще бъдат отворени ценовите предложения на допуснатите кандидати.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии