Златният HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN и новата серия Huawei Watch GT 4 дефилираха на Sofia Fashion Week

1187
Златният HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN и новата серия Huawei Watch GT 4 дефилираха на Sofia Fashion Week
Снимка: Huawei

Заключителната вечер на Sofia Fashion Week на 29 септември 2023 бе открита с впечатляващо модно шоу на най-новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 4 с общо 6 дамски и мъжки модела, носени с аутфити на Global Brands Store в аранжимент на Антон Узунов.

Модното ревю отбеляза и първото показване пред българска публика на перлата в колекцията смарт часовници на Huawei – ексклузивният HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN с елементи от 18-каратово злато.

Стилистът Антон Узунов, който стои зад цялостната арт концепция на есенно-зимното издание на най-големия моден форум у нас, представи общо 20 сета, отразяващи есенните тенденции в дамската и мъжката мода на водещите световни марки, от ежедневния Urban chic до вечерни приковаващи погледите тоалети.

Дамската колекция включваше нежни рокли, подчертаващи и изразяващи женствеността, динамични спортно-елегантни аутфити, излъчащи сигурност и комфорт, както и костюми, категорично заявяващи силата на жените в съвременния свят. Всяко от тези силни послания бе изразено и с един от трите нови дизайна на смарт часовника Huawei Watch GT 4 – мекотата на бялата кожена каишка, нежността на миланската плетка в бледо златно и ултимативния стил на двуцветната Piano Key стомана със златисти елементи.

Мъжката мода от своя страна подчертаваше оригиналността и екологичната насоченост на Rainforest Green дизайна, универсалността на изцяло черното решение и неоспоримата мощност на интегрираната стоманена гривна на Huawei Watch Gt 4 46mm. На сцената различните модели бяха допълнени от класически, но същевременно удобни и разнообразни сетове, които представиха тенденциите за новия сезон, предлагащи комфорт, много цветове и елегантност. 

За ексклузивния HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN със златни елементи Антон Узунов избра авангарден кожен аутфит, подчертаващ авантюристичния дух и смелостта на неговия собственик да създава свой стил в модата и свой път в живота.

Специален участник в модното ревю на Huawei Watch GT 4 в партньорство с Global Brands Store бе любимата на всички Ивет Лалова, която го откри в бял костюм на Emporio Armani и закри в подчертано женствена рокля отново творение на талантливия италиански дизайнер. Ивет Лалова е едно от лицата на новата серия Huawei Watch GT 4 и е пример за това как една многопластова жена може да бъде успешен атлет, неотразима дама на вечерен коктейл и вдъхновяващ водещ на майсторски клас „Всички възможни победи“. Тя обединява в едно силата, красотата и осъзнатостта, също както смарт часовниците на Huawei комбинират най-високите технологии с най-новите модни тенденции под мотото Fashion Forward.

"За своите 11 издания Sofia Fashion Week не просто се е наложил като най-добрата модна сцена за дизайнери и марки у нас. През всичките тези години винаги сме залагали на устойчиви партньорства със световни компании от различни сфери. Тази година бе повече от подходящо да си партнираме с Huawei. Високите технологии и модата са все по-тясно свързани и едното вече е невъзможно без другото. Представянето на Huawei Watch GT 4 в колаборация с Global Brands Store на Sofia Fashion Week AW 23/24 бе най-добрият начин да покажем взаимовръзката между технологии и мода, в един свят, като днешния, в който и двете са на едно докосване разстояние.", сподели Мария Бонева, CEO Code Media Group и съорганизатор на Sofia Fashion Week. Домакин и съорганизатор на модния форум за пореден път бе хотел „Маринела“.

Huawei Watch GT 4 е истински партньор във всички наши победи – от спорта, през здравословното хранене, поддържането на оптимални нива на стрес, добър сън, правилно дишане и много други. Той е едновременно универсален – съвместим с Android и с iOS, и уникален – с 6 изходни дизайна за дамите и кавалерите плюс наистина много възможности за персонализация, както чрез смяна на каишките и верижките, така и чрез хилядите налични циферблати. И е ваш надежден партньор с живот на батерията до 7 и 14 дни съответно за версиите с 41мм и 46мм дисплеи.

„Новите ни есенно-зимни предложения вече са тук, за да помогнат на всеки да намери своя аутфит, с който да изрази своята уникална връзка със съвременния свят. Това послание е в синхрон с лайфстайл линията в смарт часовниците на Huawei и ние сме щастливи да представим актуалните за сезона предложения в Global Brands Store заедно с новата колекция Huawei Watch GT 4”, сподели Ралица Попова за Sofia Fashion Week.

Моделите от серията Huawei Watch GT 4 вече се предлагат в партньорксата мрежа на Huawei у нас, a HUAWEI WATCH ULTIМATE DESIGN ще бъде достъпен в лимитирани бройки за българската аудитория след 18 октомври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com