Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

94-годишният легендарен актьор Джийн Хекман не прилича на себе си (СНИМКА)

01 април 2024, 18:10 часа

Легендарният актьор на Холивуд Джийн Хекман неочаквано бе заснет да се разхожда със съпругата си. Подобно нещо не се беше случвало от 20 години. На папарашкия кадър Хекман се придържа с една ръка към Бетси Аракава, а с другата си помага с бастун.

94-годишният актьор бе забелязан да се разхожда в Санта Фе, а световните светски журналисти коментират, че въпреки напредналата си възраст и неузнаваемия си външен вид Джийн Хекман е доказателството, че човек трябва да приема остаряването и да не се притеснява да се наслаждава на разходки с най-близките си хора. Съпругата на Хекман - 62-годишната Бетси Аракава, е класическа пианистка. Двамата са женени от повече от 30 години.

Още: Ще влезе ли в затвора? Том Круз с вандалска проява върху надписа "Холивуд" (СНИМКИ)

Кариерата на Джийн Хекман

След като през 2008 г. официално потвърди, че актьорската му кариера е приключила, Джийн Хекман се посвети на живот далеч от светлините на прожекторите. Актьорските му постижения и до днес обаче остават забележителни.

Последната публична снимка на Джийн Хекман със съпругата му, заснета през 2003 г., снимка: Getty Images

Хекман е носител на две награди "Оскар" - за поддържаща роля в "Unforgiven" през 1993 г. и за главна роля във "Френска връзка" през 1972 г. През 1989 г. получава "Сребърна мечка" на фестивала в Берлин за изпълнението му в "Мисисипи в пламъци". Притежава още две награди БАФТА, четири отличия "Златен глобус" и още много номинации и призове.

Още: Почина голям актьор, играл в "Досиетата X"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес