Алeн Делон: Жените ме обичаха - ако не бях актьор, щях да бъда жиголо

9360
Алeн Делон: Жените ме обичаха - ако не бях актьор, щях да бъда жиголо
Снимка: Gettyimages

Един от най-големите френски актьори, Ален Делон, шеговито заяви, че вероятно би работил като жиголо, ако не беше станал актьор, който по вина на жените е между звездите.

В интервю за „Монд“ Делон заяви, че е избрал да играе благодарение на жените.

Ален Делон даде "интервюто на живота си" (СНИМКИ)

Световнопризнатият актьор Ален Делон твърди, че ще си отиде "от този свят без съжаление" в интервю за френското сп. Paris Match, което ...

„Те ме накараха да се занимавам с актьорско майсторство. Жените направиха това, отдаваха ми се и се влюбваха в мен. Когато бях млад, просто исках да виждам в очите на жените, че съм най-красивия, най-големия, най-силния и така станах актьор“, сподели актьорът, който през ноември става на 83.

Той добави, че след завръщането си от войната в Индокитай през 1956 г. е бил много желан от жените и че се е виждал с няколко жени в различни квартали на Париж.

Ален заяви, че възнамерява да се оттегли от актьорството, за да "не записва още един филм, който би бил излишен", но добави, че съжалява, че не е снимал филм с жена режисьор.

„Не искам да правя нищо, което би било излишно. Вече имам изключителна кариера“ - заключи Делон, обяснявайки, че всички режисьори, с които е снимал са вече покойници и че трябва да се появи сценарий, който напълно да го въодушеви, за да го накара отново да заснима.

Безкрайната Вселена в очите на Ален Делон (СНИМКИ+ВИДЕО)

Има много талантливи, красиви, чаровни, умни, какви ли не актьори, но никой и никога няма да бъде повече от Ален Делон. А той днес има ...

Въпреки че през последните години популярността на Делон спадна заради изблици на арогантност, повечето французи, въпреки че го смятат за мегаломан, признават, че той е един от най-големите френски актьори на всички времена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com