Аналгин подгряват EUROPE в София

11017
Аналгин подгряват EUROPE в София

Броени дни делят българските фенове на хард рока от концерта на една истинска емблема в жанра – шведските легенди EUROPE. Шоуто на EUROPE у нас ще се състои на 15 юни 2012г. (петък) в столичната зала Фестивална от 20:00ч. Организатор на събитието е Most Of Evil Music.

Вече е известна и групата, която ще подгрява концерта от българска страна. Това са момчетата от Аналгин, начело с небезизвестния си фронтмен Звезди Керемидчиев – легендарния глас на Ахат. В своята история музикантите имат два официални албума и над 500 участия на концерти, фестивали и клубни турнета. Свирили са на една сцена със световни величия в бранша като Soulfly, Iron Maiden, Doogie White и др. Сред големите хитове на Аналгин, които публиката в зала Фестивална ще чуе на живо преди шоуто на EUROPE, са “Тя беше ангел”, “Спомен от доброто”, “Нов монолог” и др.

Легендарните EUROPE с концерт у нас

Авторите на знаменития рок химн "The final countdown" EUROPE пристигат у нас на 15 юни, съобщиха от Most of Evil. Преди 20 години те п...

Европейска част от турнето на рок великаните EUROPE - Bag Of Bones Tour, стартира в началото на месец май с уникално откриващо шоу във Вроцлав, Полша. Всички концерти до този момент преминават с невероятен успех, луда еуфория сред феновете и напълно разпродадени зали! В предстоящите 7 месеца, гастролът ще премине през почти всички европейски държави като Швейцария, Швеция, Германия, Румъния, Белгия, Норвегия, Франция и Шотландия, а последната засега потвърдена дата от турнето е на 1 декември в Лондон.

Интересът за концерта на EUROPE в София е огромен! Билетите са почти на привършване, но все още ограничени бройки могат да бъдат закупени на цена от 50 лева ексклузивно от мрежата на ЕВЕНТИМ в цялата страна - Магазини Германос, Office 1, Пикадили, Мултирама, Технополис, Jeff, магазини Orange, ОМВ, магазини На Тъмно, Дюкян Меломан, магазин Яко и Usit Colours, както и онлайн на eventim.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com