Бащата на Бритни Спиърс се отказва от попечителството

4559
Бащата на Бритни Спиърс се отказва от попечителството
Снимка: Instagram

Джейми Спиърс, бащата на Бритни Спиърс, се отказва от правата си на неин законен настойник - длъжност, която заемаше повече от 13 години и по силата на която можеше да контролира всички аспекти от живота й, съобщава RTVE.

В документи, представени във Върховния съд на Лос Анджелис, бащата на певицата потвърждава, че се съгласява да делегира тази функция на друго лице, което няма да отмени изцяло настойничеството на Бритни, но настойникът вече няма да бъде член на семейството й.

„Въпреки че г-н Спиърс е непрестанната цел на неоправдани атаки, той не вярва, че публичната битка с дъщеря му за правата като настойник е в неин интерес“, се посочва в документа.

"Радваме се, че г-н Спиърс и неговият адвокат днес признаха, че той трябва да бъде отстранен. Това е реабилитиране за Бритни", заяви адвокатът на Бритни Матю Розенгарт.

Отказът на бащата идва по-малко от месец, след като Розенгарт стана представител на Бритни, след оттеглянето на предишния й назначен адвокат.

В допълнение, новият представител разследва управлението на финансите от родителя, тъй като се твърди, че е открил някои неоправдани плащания към промоутърите, когато певицата е напуснала сцената.

„Очакваме с нетърпение да продължим нашето задълбочено разследване на поведението на г-н Спиърс и други през последните 13 години, през които той е получил милиони долари от имота на дъщеря си и очаквам с нетърпение да вземем показанията на г-н Спиърс в близко бъдеще“, завърши Розенгарт.

Мадона в подкрепа на Бритни Спиърс: Ще те измъкна от затвора

62-годишната Мадона е поредната знаменитост, която подкрепи борбата на певицата Бритни Спиърс за прекратяване на попечителството на бащ...

От своя страна бащата увери, че се оттегля само поради обществения натиск, упражняван срещу него.

Джейми Спиърс, който увери, че търси само „най-добрия интерес на дъщеря си“, заяви, че ще сътрудничи, за да се прехвърлят правомощията на нов попечител.

Розенгарт поиска на 26 юли финансов съветник да замени бащата на певицата, който да контролира финансите, тъй като медицинските аспекти се контролират от адвокат Джоди Монтгомъри.

„Това настойничество плаща заплатата на много хора“, беше едно от оплакванията на певицата, чието състояние се оценява на около 60 милиона долара, в изявлението й от 23 юни, което обиколи света.

Настойничеството, започнало след период на нестабилно поведение, в което Бритни загуби попечителството над децата си, беше силно разисквано през последните години, тъй като години по-късно Бритни се завърна на сцената, публикува няколко албума и участва в шоу в Лас Вегас и това донесе милиони долари богатство между 2013 и 2017 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Глория отговори със СНИМКА на слуховете за раздялата си с младото си гадже

Да се харесаш на всеки: Папи Ханс с емоционални признания за себе си (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com