Броени дни до концерта на Accept

4594
Броени дни до концерта на Accept

Както Loud Concerts вече обавиха, хеви метъл легендите Accept ще забият отново пред българска публика на 20 октомври в зала Универсиада. Преди Accept, на сцената ше се качат родните метъл надежди Project Arcadia, избрани лично от Wolf Hoffmann и компания.

Гостуването на Accept в България ще бъде част от актуалното турне на групата в подкрепа на “Stalingrad” - новият им супер успешен 13-ти студиен албум.

Вратите на зала Универсиада ще отворят за феновете на Accept в 18:30ч.

Родната метъл гордост Project Arcadia ще подгряват Accept в София

Както Loud Concerts вече обавиха, хеви метъл легендите ACCEPT ще забият отново пред българска публика на 20 октомври в зала Универсиада...

В 20:00ч Project Arcadia feat. Urban Breed ще забият 35 минутен подгряващ сет, а 30 минути по-късно, точно 21:05ч. ACCEPT ще нажежат до червено атмосферата в зала Универсиада.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Accept. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларацията може да бъде намерена и на входа на Зала Универсиада преди концерта. Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, отново с придружител и попълнена декларация.

В деня на концерта, музикантите от Accept ще подходят съвсем професионално и към менюто си. Групата държи на реда и дисциплината и залага на безалкохолна бира, разнообразие от енергийни напитки и био плодови сокове. След концерта музикантите ще разпуснат с италианско и чилийско червено вино.

Билетите за метъл празника са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на ticketstream.bg и eventim.bg .

ACCEPT в София на 20 октомври

Loud Concerts има огромното удоволствие да обяви предстоящия концерт на хеви метъл легендите ACCEPT в София. Германската метъл машина щ...

Пропуските за концерта на Accept се продават по 40 лв. В деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще бъде 45 лв.

Концертът на германските хеви легенди се провежда близо 20 години след като групата гостува за пръв път в същата зала. Това ще е третото гостуване на Accept у нас и със сигурност едно от най-очакваните, имайки предвид изключително силните албуми и концерти на групата през последните няколко години.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com