Цеце Орешкова е изкусителка на годината, Златка - най-обсъждана

58994
Цеце Орешкова е изкусителка на годината, Златка - най-обсъждана
Над 20 звезди получиха награди от годишната церемония Paparazzi Awards 2013

Тя се проведе в клуб Bilioner снощи. След едномесечно гласуване във Facebook страницата на сайта paparazzi.bg единствените светски награди бяха раздадени от водещата Нина Никол. За светско откритие призът отиде при Гентиана Халити, поп фолк дебют грабна Паула, а актьорски дебют за "Пълна лудница" си спечели Анна-Мария Чернева.

Звездите от последния сезон на Биг Брадър Цеце Орешкова и Лестер, дойдоха от Македония, за да получат своите награди. Тя е избрана за Изкусителка на годината, а той за Мачо на годината.

Плеймейтката Златка вдига парализирано момче на крака

Красавицата се е отдала на каузата да помогне на 25-годишния Боби от София, става ясно от официалната й Facebook страница. Момчето е пр...


54-тата по красота в Европа според английска класация Теди Цветкова, си тръгна с награда модни успехи зад граница. Най-еротичен текст към новия й хит "Искам секс" отиде при Бриана, най-стилна звезда стана Весела Тотева, а приза за принос за красота си спечели топ-гримьорката Джули Ангелова.


За трета поредна година Евгени Минчев е най-кичозна звезда. Най-прогресираща поп фолк звезда е Траяна, а за музикално новаторство за английските си парчета бе наградена Джорджиа.

Светско семейство са Антония Петрова и Александър, които изпратиха поздрави и благодарности по телефона от Кения, където са на сафари.

Скандали и противоречия около първите хип хоп награди у нас

Рапърите Спенс, 100 кила и Колумбиеца са категорични, че хип хоп награди трябва да има. Това споделиха те в предаването "Сладките прика...

С приза Плейбой сензация си тръгна несебърското Барби Ивелина Прунова, Най-бомбастичен бюст отиде при Ирина Рашева, а най-скандална новина за лесбо сесията им отиде при Алекс и Дарина.

Издънка на годината е Галя от Каризма с новината, че е станала проститутка в Лондон, а най-досадна звезда е Венета Райкова.

Призът за най-красива Мис България отиде при Маги Вълчанова, която се появи в напреднала бременост. Най-обсъждана звезда е Златка Димитрова.

Хит на годината за песента "Изневяра" отиде при Лияна, която в нейната категория победи Анелия, Преслава и Алисия.

Еуфорията за златни глобусчета

Сезонът на наградите вече започна. Неговото начало беше отбелязано миналата седмица, когато бяха обявени списъците с номинираните за фи...


По традиция Paparazzi Awards подкрепи благотворителна кауза - на специален търг по инициатива на Златка Димитрова се събираха средства за парализирания Боби и за храна за децата от домове.

От търга Траяна се сдоби с нощничката на Цеце Орешкова, Лияна купи кристално сърце Сваровски на Златка и парфюма на Николета Лозанова, Маги Вълчанова се пребори за собственото си колие, а красавицата Роси Иванова се сдоби с уникална колекция дискове, сребърни обеци и пръстен с рубини.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com