Citizen Kain и Mowree идват у нас за 12-тия рожден ден на Club Mania

5766
Citizen Kain и Mowree идват у нас за 12-тия рожден ден на Club Mania

Клуб AMNESIA MILANO продлъжава всеки уикенд да си партнира с CLUB MANIA в една уникална серия от партита, кръстена тематично EXPLOSION като този петък – 28 юни, специален гост е DJ Pacho B, в компанията на резидентите Alex Miladinov и Nathan Rogers - Cardboy.

Като един от създателите на Ellectrica, Pacho B без съмнение е сред най-добрите диджеи у нас на всички времена, доказал се и като продуцент и ремиксатор, DJ Pacho B не случайно обра статуетките на последните награди за Best DJ&Clubs на България. Винаги търсещ начини да надскочи себе си, всеки от сетовете на Pacho B се превръща в събитие, защото той никога не спира да експериментира със звуците и резултатът винаги е една голяма приятна изненада за тълпата.

Скейт парти точно преди концерта на Snoop Dogg

Лятото започна и е време за много забавления. Един от най-обичаните хип-хоп изпълнители за всички времена - Snoop Dogg, ще ви очаква на...

Представители на AMNESIA MILANO участват в избора на диджеите за парти серията EXPLOSION и определено са останали много впечатлени от DJ Pacho B, щом са му поверили да открива именно празничния уикенд, когато CLUB MANIA празнува 12 години от създаването си. Партитата EXPLOSION на AMNESIA MILANO продължават с Danny&Max, както и специален гост Vesselin на 5 юли (петък).

Сезонът в CLUB MANIA продължава да набира скорост с едно от най-очакваните техно партита на лятото – 12-тият рожден ден на клуба на 29 юни (събота), когато след две легендарни партита в България тази пролет, френският топ диджей Citizen Kain се завръща за втора серия, при това със съпорта на не по-малко доказалия се италиански артист и продуцент Mowree.

В момента Citizen Kain (на снимката) е сред най-горещите имена на световната техно сцена, след като парчетата му "Blackrain", "Nasty Monday" и "Above The Influence" са постоянно присъствие в сетовете на Richie Hawtin, Dubfire, Dave Clarke и John Acquaviva, а ремиксът му на „Revolte” на Paul Kalkbrenner има над 500 000 гледания в youtube. Зад пулта Citizen Kain е също толкова разрушителен - най-добре сетовете му са описани от водещ английски клубен журналист: “експлозивен коктейл от агресивни и енергични звуци, който обаче има своите чувствени и даже еротични моменти”.

Заедно със Citizen Kain зад пулта ще е Mowree – изключително интересен и разностилен продуцент, който през собствения си лейбъл Doot records е натрупал много фенове по цял свят, включително и у нас. От българска страна за партито ще се погрижат резидентите на CLUB MANIA Shoto и Vesselin, а силните емоции през целия рожден ден на клуба са гарантирани на 200 процента.

“Фрактура” - 15 години рок и метъл

Нa 28 юни най-старото тв предаване за рок и метъл музика в България – “Фрактура” навършва 15 години в ТВ ефира. По то...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com