Деми Мур влезе в рехабилитационна клиника

19723
Деми Мур влезе в рехабилитационна клиника

Деми Мур влезе в клиника за лечение на пристрастявания в Сънданс, Юта, съобщи Контактмюзик. Актрисата се лекува за "хранително разстройство и проблеми с пристрастяване". Тя е напълно изолирана и говори със съвсем малко хора.

След раздялата с Ащън Къчър през ноември Деми Мур не изглеждаше добре. Тя трудно се справяше и с факта, че проблемите й привличат толкова много чуждия интерес. Именно затова е потърсила помощ. Говори се, че актрисата, която е на 49 години, страда от анорексия и е пристрастена към медикаменти.

Деми копае дъното. Захапва нов младок!

Депресираната Деми Мур отново е на лов за младоци. След тежката й раздяла с Аштън Къчър и постъпването в клиника, актрисата опитва да ...

"Стана ясно, че начинът, по който се мъчеше да се справи със стреса, не дава резултат, както и че й е необходима професионална помощ" - каза близък на актрисата.

Преди две седмици Деми Мур постъпи в болница заради гърч. След това трите й дъщери, бившият й съпруг Брус Уилис и Ащън Къчър са настоявали да постъпи в клиника за лечение. Тя първоначално не искала, но е отстъпила. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com