Деми отблъсна и дъщерите си, не желаят да я виждат

20694
Деми отблъсна и дъщерите си, не желаят да я виждат

Кризата в личния живот на Деми Мур продължава и то със страшна сила. Оказва се, че трите дъщери на звездата са в такива лоши отношения със своята майка, че не искат да я виждат и дори обмислят да поискат ограничителна заповед срещу нея, предаде FemaleFirst.co.uk.

Не е ясно какви са точно разногласията, довели до настъпилото отчуждение, но отношенията между холивудската актриса и дъщерите й Талула, Румър и Скаут са абсолютно вледенени. След редица скандали и караници 3-те деца от брака на Деми с Брус Уилис са напълно решени, че не искат да поддържат никакъв контакт с майка си.

Деми се пропи, дъщеря й я праща на психиатър

Дъщерята на Деми Мур е загрижена за психическото състояние на майка си и планира да предприеме "драстични мерки", за да й помогне. С...

"Румър, Скаут и Талула сериозно обмислят да поискат ограничителна заповед срещу Деми, за да я спрат да контактува с тях. Още преди седмици те ясно ѝ показаха, че не искат да говорят с нея, но тя все още се опитва да се свързва с тях", разказа източник от семейство пред RadarOnline.

"Деми непрекъснато им звъни и им пише имейли, оставя им сърцераздирателни съобщения и ги моли да ѝ се обаждат, но на момичетата просто им писна от нея. Ограничителната заповед наистина е крайна мярка, но те просто искат спокойствие и тишина", обяснява вътрешният източник.

Вчера стана ясно, че Аштън Кътчър е протегнал ръка на отчаяната Деми и дори е прекарал нощта в къщата й. Брус Уилис също помага с каквото може на своята бивша съпруга, но явно положението на 49-годишната актриса е повече от проблематично.

Арестуваха дъщерята на Деми за алкохол и фалшиви документи

Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис била арестувана в Ню Йорк за консумация на алкохол на обществено място и предоставяне на фалшив док...

Редактор: Калина Здравкова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com