Джей Ло с концерт в България

20353
Джей Ло с концерт в България

Световната суперзвезда Дженифър Лопес, която не престава да печели фенове вече повече от десетилетие, днес потвърди първото си участие на живо в България в Арена Армеец София на 18 ноември, като чaст от своето световно турне „Dance Again”. Билетите излизат в продажба в петък, 8 юни, в 9 сутринта, на сайта на Ивентим.

Актрисата, певица, продуцент и предприемач Дженифър Лопес продължава да оказва огромно влияние върху цяло поколение фенове на поп музиката, включително с последния си световен номер 1 хит „On the Floor”, като ще изпълни и песни от своята богата на хитове кариера, която включва седем студийни албума и 18 парчета в топ 20 на Великобритания.

Джей Ло: Да не мислите, че ми е лесно

Поредица от материали в американските медии разяри прелестната Дженифър Лопес. Латино дивата се ядоса на писания за нейния вид, според ...

Дженифър Лопес е продала над 55 милиона албума в световен мащаб от дебюта си през 1999 г. насам и е участвала в множество филми първенци в бокс-офиса, включително „Свекървище” (Monster-In-Law) и „Сватбеният агент” (The Wedding Planner). През 2001 г., „Сватбеният агент” бе най-гледаният филм в САЩ, а нейният албум „Джей Ло” (J.Lo) бе номер 1 в класацията на Билборд Топ 200. Така Дженифър Лопес стана първата жена, която има едновременно номер 1 филм и номер 1 албум в една и съща седмица.

Суперзвездата започва световното си турне „Dance Again” в Панама сити на 14 юни и ще има още седем дати в Южна Америка и 19 дати в Северна Америка, преди гостуването си в Европа.


Дженифър Лопес наскоро обяви, че ще покани виртуално своите фенове бекстейдж на предстоящото си турне чрез своя интерактивен уебсайт. Феновете ще имат възможност да получат награди, интервюта, съобщения и снимки от кулисите.

Джей Ло и Марк Антъни отново споделиха една сцена

И кой каза, че бившите гаджета не могат да имат нормални приятелски отношения? Със сигурност не са Джей Ло и бившият й съпруг Марк Антъ...

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com