Дженифър Лоурънс си взима почивка от киното за година

28614
Дженифър Лоурънс си взима почивка от киното за година
Снимка: Getty Images

Номинираната за "Оскар" актриса Дженифър Лорънс планира едногодишна почивка, след като през предишните 12 месеца се е снимала в осем филма, съобщи в. "Сън он сънди", цитиран от БТА.

Плановете на 23-годишната звезда разкри продуцентът Харви Уайнстийн, който работи с нея по филма "Наръчник на оптимиста". С ролята в него тя спечели "Оскар" за най добра актриса миналата година.

Актрисата Шарлот Доусън бе открита мъртва в дома й

Австралийската телевизионна звезда Шарлот Доусън беше намерена мъртъв в апартамента си в Сидни, съобщи BBC, цитирана от БГНЕС. Тялото ...

"Тя ще си вземе дълга почивка една година и няма да прави нищо. Работеше нон стоп и заслужава да си почине", каза продуцентът, който защити и решението на Дженифър Лорънс да не присъства на церемонията на наградите БАФТА в Лондон.

"Дженифър е прекалено любезна и прави услуги, съгласява се да се снима във филми като "Американска схема" вместо да си почине. За "Игрите на глада" тя сключи договор, докато беше още твърде млада и не осъзнаваше колко това ще доминира в живота й", каза Уайнстийн.

Дженифър Лорънс планира да купи къща във Великобритания с приятеля си Никълъс Холт. Те вече са избрали имота. За играта й във филма "Американска схема" Дженифър Лорънс е номинирана за награда "Оскар" за най-добра актриса в поддържаща роля.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com