Джъстин Бийбър се страхува от тъмното

16387
Джъстин Бийбър се страхува от тъмното

Певецът Джъстин Бийбър, чиято приятелка Селена Гомес наскоро посети България, все още спи на пусната лампа, съобщи американски таблоид.

18-годишният тийн символ продължава да изпитва страх от тъмното, макар че се случва "само понякога", предаде БГНЕС. По тази причина той държи лампата в стаята си светната и през нощта.

Джъстин Бийбър посвети ода на майка си

Тийнейджърската поп звезда Джъстин Бийбър написал песен за майка си, съобщи известен американски таблоид, цитиран от БГНЕС. Изпълнител...

Баща му Джереми Бийбър обясни: "Ръцете ми се потят често. Така е и при Джъстин. Не миришат, разбира се. И също така се страхува от тъмното, подобно на мен".

Въпреки това, изпълнителят на "Boyfriend" изрази увереност, че ще доживее до стари години, тъй като се чувства "благословен" от Господ.

"Бог значи много за мен. Моля се, преди да си легна. Правя го и през деня, когато имам проблеми. Или пък просто искам да му благодаря за всичко, което е направил за мен. Без Него нямаше да съм на това място", сподели звездата.

Редактор: Десислава Симова

Бийбър и Гага стават извънземни

Музикалните звезди Джъстин Бийбър и Лейди Гага играят извънземни същества в третата част на "Мъже в черно", съобщи режисьорът на дълг...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com