Евгени Минчев захапа ЛГБТ, защити Милена Славова

17541
Евгени Минчев захапа ЛГБТ, защити Милена Славова
Снимка: Facebook

Изненадващо или не - лорд Евгени Минчев се застъпи за певицата Милена Славова във връзка с развилия се скандал след думите на рок легендата, насочени срещу провежднато на гей парад в София.

Ето какво написа светския хроникьор Евгени Минчев за страниците на Труд, които в последствия бяха разпространени и в повечето социални мрежи.

Евгени Минчев: Калканджиева не е много красива

Не намирам Жени Калканджиева за толкова красива. Тя спечели своята титла преди много години. Това каза Евгени Минчев в предаването &ldq...

"Неграмотни пишлегари си позволяват от висотата на своята низост да провокират и обиждат

Крясъци и перуки няма да им донесат очакваните привилегии и разбиране

За удобство и политическа коректност ще използвам думата /хей/ вместо... сещате се. Хей, хей, признай, че си... Но никой не си признава, макар да парадират с чувството на изпълнен дълг. Те харесват да бъдат анонимни, скрити зад профили с нежни имена и да хейтят де що не отговаря на желанията им.

Но има хора, които просто разполагат с житейска позиция, искат справедлив поглед на нещата и съвсем не са овцете, които хей културата иска да си отгледа. Будни умове, правилно зададени въпроси, строг морал - това действа като катран в шареното пиршество на всички, подредили се пред очите на обществото да искат кой знае какво. И да не го получават всъщност никога.

Остава само лошият вкус в устата, който понякога не е само словесен, а и от други субстанции. Хей обществото, което уж иска да се покаже най-демократичното, най- онеправданото, не търпи критика. Не търпи истината в очите, независимо в какви нюанси е тя.

И аз не'ам нерви - от агресивната простотия, не от друго

Буря, торнадо и цунами едновременно - това предизвика изказване на Милена Славова във Facebook. За малцината неосведомени ще поясня с ч...

Погнаха и Милена Славова, позволила си да се изкаже в социалните мрежи. Милена може и да е „бабата на БГ рока“, но Милена е също така майка и обществено значима личност, променила много от представите ни за мода, обществено поведение и култура. Милена първа застана на Кравай с розовите си кичури, нахаканата си походка, беше прибирана от милицията, но никога не застана начело на паради, чрез които да се изисква някаква свобода. Свободата на Милена и съратниците й се съдържаше в тях. Затова те успяха да се наложат като истински звезди, песните им да станат хитове, лицата им да са символи на една мълчалива победа, без демонстрации.

И днес, едни неграмотни пишлегари и пишлегарки, си позволяват от висотата на своята низост да провокират, обиждат и неглижират мнението на една утвърдена звезда. Тонът в коментарите им издава нетърпимост към всичко, което не уйдисва на концепцията им. Хей хората са звездите на месеца и те ще си предъвкват този мним успех до второ пришествие, разбирайте – следващия парад.

Но животът така любезно поставя всички на мястото им, така че нека те първо си подредят приоритетите и да разберат, че Фейсбук постовете нито ще ги нахранят, нито ще ги издигнат, нито ще им изпълнят очакванията за разбиране от обществото. Смирението не означава примирение, затова първо трябва да опитат с него. Със смирението.

Да дадат ухо на всяко мнение по повод действията им и да не смятат, че като са минали през площадите и булевардите, са постигнали нещо. Дотук, поне за мен, те постигнаха още повече нетърпимост от страна на обикновените хора, показаха истинските си лица - донякъде хищни, донякъде безпомощни, най-често - безинтересни и сиви. Пудри и дантели на килограм, крясъци и перуки няма да им донесат очакваните привилегии и разбиране. Такива като Милена Славова само могат да им дадат ориентир, че не се харесват на обществото.

Амфетамините не са добър съветник, нито злобата. Написах това, за да подкрепя Милена. Хей темата по принцип ми стана скучна. Все едно чета упътване за магнетофон. Старомодно, инфантилно, че и сложно представено. А и повечето от тези хейтъри да тичат срещу Милена пак няма да я стигнат в онова, което тя допринесе за българската музика."

Вълна от реакции във Facebook след коментар на Милена Славова за гей парада

"Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеня...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com