Филм с Холи Бери, Хю Джакмън и Кейт Уинслет обра "Златните малинки"

43514
Филм с Холи Бери, Хю Джакмън и Кейт Уинслет обра "Златните малинки"
Снимка: Getty Images / Guliver

Комедията "Пълен т*шак" и високобюджетната научна-фантастика "Земята: Ново начало" спечелиха по три награди "Златна малинк"а, присъждани ежегодно за най-лоши американски продукции преди връчаването на наградите Оскар, предаде БТА.

"Земята: Ново начало", в който участва Уил Смит и синът му Джейдън, спечели отличия в категориите за най-лош актьор /за Джейдън/, за най-лош актьор в поддържаща роля /за Уил Смит/ и за най-лош екранен дует /за Уил и Джейдън Смит/.

Адам Сандлър затвърди рекорда си на "Златните малинки"

Адам Сандлър и неговата комедия "Джак и Джил" поставиха рекорд на "Златните малинки" с цели десет антинагради за най-лошите филми, пред...

"Пълен т*шак" с участието на Холи Бери, Кейт Уинслет и Хю Джакман пък спечели отличията в категориите най-лоша лента, най-лош сценарий за общо 19 сценаристи и най-лош режисьор за общо 13 режисьори. Филмът е компилация от 16 комедийни скеча, всеки един с отделни режисьори и сценаристи.

С празни ръце от церемонията, състояла се в Лос Анджелис, си тръгна Адъм Сандлър. Той беше номиниран седем пъти за комедията "Дърти хлапета 2". Досега Сандлър е печелил 20 номинации за Златни малинки.

Наградата за най-лоша актриса взе мъж, дегизиран на екрана като жена - Тайлър Пери за участието си във филма "Коледата на Мадеа". Ким Кардашиан пък получи наградата за най-лоша актриса в поддържаща роля за "Изкушението", на което Тайлър Пери е режисьор.

Наградите Златни малинки бяха създадени през 1980 г. и са антипод на Оскарите. Присъждат се винаги в деня преди церемонията по връчването на Оскарите. Лауреатите се избират от 800-те членове на фондацията Награди Златна малинка. Само победителите в категорията за най-лош екранен дует се избират чрез гласуване на 80 000 души в специализирания сайт за филмови рецензии RottenTomatoes.

Обявиха номинациите за Златна малинка

Холивуд обяви номинациите за "Златна малинка" или анти Оскарите за кино, които се връчват ден преди самата церемония на Оскарите, но та...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com