Гаф при посрещането на Мила Йовович у нас

37939
Снимки: БГНЕС

Вчера холивудската звезда Мила Йовович пристигна в София за снимките на филма "Сървайвър". Тя бе придружена от съпруга и дъщеря си. Ден преди нея у нас пристигна и колегата й Пиърс Броснан.

Във филма зеленооката красавица се превъплъщава в държавен служител, назначен в американското посолство в Лондон. Основната й задача е да предотвратява влизането на потенциални терористи на територията на САЩ. Работата й се оказва особено затруднена, тъй като попада в центъра на план за собственото й убийство, става жертва на шантаж и дори е обвинена в престъпление. Основният й враг е героят на Пиърс Броснан. В лентата участват още Ема Томпсън и Милън Макдермот.

Мила Йовович събира пари за болниците в Киев

Актрисата Мила Йовович ще помага на безпомощните си сънародници в Украйна. Красавицата сподели, че следи развитието на протестите в...

Йовович ще остане в България около две седмици. Част от снимките вече са се осъществили в Лондон, но най-силните сцени ще бъдат заснети в столичния кв. Кремиковци, където за целта се изграждат специални съоръжения. Екипът ще използва и лондонския декор в киноцентър "Бояна".

В "Монитор" се появи информацията, че краден мерцедес S-класа извози холивудската звезда Мила Йовович от летище София до хотела, в който тя ще отседне.

Новината за крадената кола разкри Тодор Милушев, който се представи като истинския собственик на лимузината. Той сигнализира за мерцедеса пред събралите се журналисти на ВИП-а на Терминал 2 минути преди холивудската звезда да кацне. Той размахваше документ и твърдеше, че разпознал колата си, като я видял по столичен булевард и я проследил до летището.

Един от шофьорите на другите коли увери, че е станало объркване. Той категорично отрече возилото да е крадено.

Канят Мила Йовович в “Къртицата 2”

Водят се преговори с холивудската актриса Мила Йовович за участие в “Къртицата 2” по TV7. Досега за участие във втория се...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com