Изгониха Божана Кацарова на самотен остров (СНИМКИ)

13728
Изгониха Божана Кацарова на самотен остров (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Survivor е изпитание не само за физическата издръжливост, но и за психическата устойчивост на всеки играч. Доказателство за това е изпращането на Божана Кацарова на отделен остров, на който тя ще трябва да се справи с доста по-сериозен противник от глада, а именно - самотата. 

Победителката в MasterChef стана първият изгнаник на изолираното парче земя, след като загуби елиминационния дуел срещу актрисата Снежана Макавеева. Двете силни жени от племето "Сини", които първоначално не можеха да се понасят, по-късно станаха приятелки. Кацарова и Макавеева бяха затворени в клетка и трябваше да се освободят с помощта на собственоръчно изработен прът и ключове. В изпитанието за бързина и ловкост Снежана се оказа по-сръчна и запази мястото си в екстремното риалити. 

Преди да разбере, че играта няма да приключи за нея и че занапред ще живее на Острова на отшелника, Божана се сбогува със сълзи на очи с приключението. "Мисля, че Survivor е най-великият ресторант, за който се прави резервация веднъж в живота. Тук масата обикновено е за един. Често се случва да си тръгнеш гладен, но, ако успееш да видиш малките, специални моменти, напускаш с вечно чувство са ситост.", заяви тя. Веднага щом стана ясно, че няма да се прибере у дома, а ще прекара следващите дни в изолация, ресторантьорката изтри сълзите си и анализира ходовете, довели до отстраняването ѝ.

Елина напусна Survivor след тежка битка с Тино

Седмицата в екстремното риалити Survivor започна с драматичен разрив между участниците, продължи с изстрадани победи и горчиви поражени...

Снежана Макавеева, сн. Survivor

Както Кацарова, така и Макавеева бяха надхитрени и номинирани от своя отбор "Сини" след загубата на две решителни битки за племенен имунитет. В тима се оформи петорна коалиция, начело с амбициозния дизайнер Едис Пала. Все още не е ясно дали Снежана ще успее да я разбие или ще бъде обградена от врагове. Разпределението на силите в голяма степен ще зависи и от скрития идол, който в момента е в ръцете на футболиста Цветелин Ставрев.

Доволни от трусовете в племето "Сини", съперниците им от червения тим триумфираха. Футболистът Благой Георгиев и гемологът Светослав Славчев се самообявиха за "сиви кардинали", които дърпат конците в играта. Коалицията им с фолкпевицата Татяна и ММА боеца Георги Валентинов изглежда стабилна, въпреки че понякога между Благо и певицата прехвърчат искри. Срещу тях обаче вече надигат глави певецът Кирил Хаджиев-Тино, инфлуенсърът Мария Обрейкова и шампионката по кану Станилия Стаменова, която през тази седмица се почувства изтощена от глада и жегата и незабавно получи медицинска помощ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com