Жени Калканджиева споделя на Николета Лозанова за Тачо

76997
Жени Калканджиева споделя на Николета Лозанова за Тачо

Тази събота, 7-ми декември, в горещия телевизионен таблоид Николета Лозанова ще покаже 13 фолк-икони. В ексклузивни папарашки кадри от рождения ден на Телевизия Планета, единствено Лозанова успява да улови изпълнителите минути преди най-голямото музикално събитие на годината. В „Поверително от NL” водещата ще разкрие всичко – придружители, антураж, фенове, лакомствата, с които фолк-звездите се подкрепят преди концерта, както и с какви коли пристигнаха на събитието.

Само в „Поверително от NL”, Жени Калканджиева разкрива събраха ли се с Тачо. Даде ли Калканджиева шанс на неверния си съпруг? Ще научи ли синът им за сътресенията в брака? Каква е цената на истинското щастие за шестата по красота в света?

Кой е мъжът до Диляна Попова

Кой разгневи Мариан Вълев – Куката? Коя е дълбоко пазената тайна на Анелия? Кой е тайнственият мъж до Диляна Попова? Кой обезобра...

За първи път ще бъдат показани необработени кадри от партито за рождения ден на Николета Лозанова. Пред камерата на „Поверително от NL” ще застане една от най-скандалните жени в България. Ваня Червенкова разказва за битките на една самотна майка, за трудностите и препятствията и за първи път се показва открита и ранима пред приятелката си Евгения Калканджиева. Ваня Червенкова коментира слуховете за най-желаният мъж в България: „Мариан Кюрпанов крие сексуална принадлежност, която не е обидна. Имам твърди доказателства. Ако има претенции към мен – отиваме в Районния съд!”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com