Йоко Оно влезе спешно в болница

8368
Йоко Оно влезе спешно в болница

Йоко Оно, артистката и вдовица на "бийтълса" Джон Ленън, е приета в болница в Ню Йорк заради силна простуда, а не заради претърпян инсулт, както беше съобщено по-рано. Това заяви нейният представител Елиът Минц, предаде БГНЕС.

Оно, която навърши 83 този месец, е била отведена от дома си в Манхатън до болницата "Маунт Синай Уест" в Манхатън, съобщи полицейски източник на CBS.

Убиецът на Джон Ленън отново не успя да си издейства свобода

Убиецът на легендарния фронтмен на "Бийтълс" Джон Ленън - Марк Дейвид Чапман, получи осми отказ за условно предсрочно освобождаване, пр...

„Доколкото знам, тя има симптоми на силна простуда. Нейният лекар и е препоръчал да премине през изследвания в болница. Беше ми обяснено, че не е имало инсулт и никакво застрашаващо живота състояние”, заяви Минц.

По-рано именно канала CBS разпространи информацията, че Оно е претърпяла инсулт и е била приета в безсъзнание в 9:05 вечерта местно време (около 4ч. тази сутрин българско).

Оно живее в Ню Йорк от 1973 година. Пред жилището й на 72-ра улица и "Сентрал парк" съпругът й Джон Ленън беше убит на 8 декември 1980 година. Болницата, в която Оно е приета, е същата, в която беше установена смъртта на Ленън, написа още Си Би Ес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com