Кейт Мос е утроила приходите си

7414
Кейт Мос е утроила приходите си

Топ моделът Кейт Мос е спечелила 11,7 милиона долара между октомври 2011 и октомври 2012 г., благодарение на нейните доходоносни модни кампании.

Това е три пъти повече от приходите на красавицата през предходната година, посочва вестник "Телеграф". Само за една рекламна кампания блондинката е прибрала 8 милиона долара.

Кейт Мос стана брюнетка заради Версаче

Блондинката Кейт Мос смени изцяло имиджа си за новата рекламна кампания на Донатела Версаче. Манекенката се върна към корените си, ког...

Едни от най-доходоносните сделки на 39-годишния модел е договорът за рекламно лице на козметичната марка Rimmel, която Мос рекламира от десет години. Освен това тя е позирала и с продукти на Mango, Rag&Bone и Dior.

Тазгодишните й приходи се очаква да надминат с много миналогодишните благодарение на кампанията на новата гама аксесоари Carphone Warehouse, както и подписаните през 2013 г. договори с Versace, Givenchy и St. Tropez.

Кейт е един от малкото модели, които са работили с огромна печалба по време на цялата си кариера. Рекламата, която я изстреля на върха на славата, когато е била едва на 16 години е за колекция дънки на Calvin Klein, които Мос носи чисто гола. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com