Кийра надви Скарлет с гласови данни

5998
Кийра надви Скарлет с гласови данни

Кийра Найтли успя да измести холивудската актриса Скарлет Йохансон за ролята на борбена певица в новия филм на режисьора Джон Карни.

Йохансон бе поставена пред предизвикателството да покаже своите певчески умения, за да получи роля в лентата “A Song Can Save Your Life”, но определено не успя да впечатли „слушателите” с гласови данни и бе отстранена от проекта, разказа сп. New.

Скарлет няма да стане набръчкана старица

Сексапилната холивудска звезда Скарлет Йохансонй, която се е превърнала в розов сън за милиони мъже по света, призна, че някои ден ще л...

Във филма героинята на Найтли пристига в Ню Йорк, за да търси любовта и, разбира се, съдбата я среща с музикален продуцент, който, за изненада, не е в разцвета на професионалните си сили, а е напълно съсипан.

Говори се, че звездата Марк Ръфало, който партнираше на Скарлет в хитовия филм „Отмъстителите”, също ще вземе една от ролите във филма.

И все пак Скарлет Йохансон едва ли страда толкова много, имайки предвид световните рекорди, които последната й лента превзема без задръжки. Хитовият екшън "Отмъстителите" оглави бокс офиса в САЩ и Канада за втора поредна седмица с приходи от 103,2 милиона долара. По този начин лентата се превръща в първия филм в историята на Холивуд, който печели над 100 милиона долара във втория уикенд след излизането си.

Редактор: Десислава Симова

"Отмъстителите" задигнаха над 200 млн. за уикенд

Хитовият филм "Отмъстителите" доказа, че една сговорна дружина наистина има силите да повдигне планина и отнесе кината в САЩ и Канада с...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com