Кинопремиери: Мила Йовович спасява човечеството

27965
Кинопремиери: Мила Йовович спасява човечеството

Саймън Уест, режисьорът, когото киноманите познават доста добре от филми като "Въздушен конвой", "Дъщерята на генерала", "Лара Крофт: Tomb Raider " и "Когато звънне непознат" и който през 2011-та бе в България за снимките на последната си хитова лента – „Непобедимите 2”, сега отново ще зарадва феновете на 7-мото изкуство с новия си филм „Опасна плячка”, чиято премиера в родните кина е днес.

Опасна плячка

Никълъс Кейдж с главната роля в "I Am Wrath"

Актьорът Никълъс Кейдж е на крачка от главната роля във филма "I Am Wrath". Звездата води преговори за главния персонаж в наситения с ...

В екшън-трилъра главна роля играе носителят на Оскар Никълъс Кейдж, който се превъплъщава в кожата на крадеца Уил Монгомъри. Монгомъри излиза от затвора, където е лежал за обир на стойност 10 милиона долара. Първата работа на вече бившия затворник е да посети дъщеря си Райли, която не е виждал от цели осем години. И като на филм – малко преди да стигне до нея, девойката е отвлечена от бивш партньор на Уил, който мнозина са смятали за мъртъв.

Похитителят иска от Уил 10 млн. откуп, тъй като вярва, че бащата на Райли все още пази парите от предишния голям удар. В действителност парите са изчезнали и отчаяният баща няма друг изход, освен отново да извърши банков обир.

Във филма участват още Джош Лукас и Малин Акерман.

Заразно зло: Възмездие 3D

Мила Йовович ала Мерилин Монро

Мерилин Монро определено е един от най-ярките холивудски символи на женствеността. Макар да не е между живите, блондинката продължава д...

И докато Никълъс Кейдж крои планове за банкови обири, за да спаси дъщеря си, красивата и на пръв поглед крехка Мила Йовович за пореден път се изправя пред ужасяващото „заразно зло”.

Изключително успешният филмов франчайз, който е вдъхновен от популярната видео игра „Заразно зло“ и е донесъл почти 700 милиона долара приходи от цял свят, се завръща със своята дългоочаквана пета серия – „Заразно зло: Възмездие“, заснета с модерни 3D технологии. Режисьор на лентата е Пол. У.С. Андерсън, а в лентата участват още Кевин Дюранд и сексапилната Мишел Родригес.

Смъртоносният Т-вирус на корпорация Ъмбрела продължава да унищожава Земята, като превръща световното население в легиони кръвожадни зомбита. Последната и единствена надежда на човечеството, Алис (Мила Йовович), се събужда в сърцето на най-секретната база на Ъмбрела и е на път да разкрие повече за мистериозното си минало, докато се насочва все по-навътре в комплекса на отколешните й врагове.

Алис продължава да преследва виновните за заразата, а мисията й я отвежда от Токио до Ню Йорк, Вашингтон и Москва, като накрая тя ще се сблъска с главозамайващо откритие, което ще я принуди да преосмисли всичко, което някога е смятала за истина. С помощта на нови съюзници и стари приятели Алис трябва да се бори, за да оцелее и да ибзяга от един враждебен свят, който е на прага на пълна разруха.

Епизод от живота на Никълъс Кейдж скоро на голям екран

Преди 12 години Никълъс Кейдж беше ограбен. Това щеше да е една по-скоро банална история, ако сред ограбените предмети не беше много ря...

Отброяването започва.

Редактор: Калина Здравкова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com