Константин и Ивайла Бакалова влизат в "Къртицата"

22674
Константин и Ивайла Бакалова влизат в "Къртицата"

Фолк певецът Константин ще живее в „Къртицата” в продължение на седмица. Дебютът му в приключенското риалити на TV7 е навръх Велики четвъртък. Изпълнителят на „Само осми клас” влиза в риалитито след изгубен бас с продуцентите Иван и Андрей. По време на живото предаване във вторник той им предложил да хванат микрофона на негово участие в замяна на присъствието му в шоуто. Христов и Арнаудов веднага се съгласили да пеят в столичен клуб, уточнява "Монитор".

В „Къртицата” бившият охранител ще получи статута на детектив, който помага на звезди и редови граждани в търсене на предателя. Манекенката Ивайла Бакалова също влиза в предаването. Тя ще прекара при Участниците един час, в който ще ги запознае с идеята на благотворителната инициатива Holiday Heroes. Тя самата е едно от лицата на кампанията, чиято цел е хиляди крайно нуждаещи се български семейства да получат вкусна вечеря за предстоящите великденски празници.

Рут: Не харесвам Любо, обичам приятеля си

"Доста ми е тежко и мъчно и не го крия. Не изпитвам дълбока вина за нещата, които са се случили. Нашите шегички не излизат невинно навъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com