Лиъм Нийсън бил на прага на алкохолизма

29211
Лиъм Нийсън бил на прага на алкохолизма
Снимка: Getty Images

Актьорът Лиъм Нийсън спрял да пие алкохол, осъзнавайки че е на път да развие сериозна зависимост. Той започнал често да посяга към чашката след смъртта на съпругата си Наташа Ричърдсън, съобщава БГНЕС.

Наташа почина през 2009 г. в резултат на мозъчна травма, която получи по време на ски. Тя и ирландският актьор имаха щастлив и хармоничен брак, продължил 15 години. След смъртта й Нийсън изпада в депресия, като все по-често търси утеха в алкохола.

"Бях стигнал до 3 бутилки на нощ. Накрая си казах: стоп! Това повече не може да продължава. Не употребявам алкохол вече почти година. Казвам го чак сега, понеже не считам, че това е толкова важно за широката публика. Това са лични неща, лична война, която човек трябва да спечели сам", споделя Нийсън.

"Ако бях продължил по същия начин, с кариерата ми щеше да бъде свършено. Кой кани пияници за участие във филми? Затова една нощ, посягайки пак към бутилката, си казах: до тук! Изхвърлих всичкия алкохол, който бях складирал у дома, а той не беше никак малко", казва още актьорът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com