Мадона се колебае дали да не се омъжи отново

7140
Мадона се колебае дали да не се омъжи отново
Танцьорът Брахим Заибат е направил предложение на 53-годишната певица в центъра за Кабала в Ню Йорк преди три седмици

Някога тя каза, че по-скоро би се хвърлила под влак, отколкото да се омъжи отново, но сега Мадона обмисля предложението за женитба на младия си приятел, съобщи в. "Мейл он сънди".

Танцьорът Брахим Заибат е направил предложение на 53-годишната певица в центъра за Кабала в Ню Йорк преди три седмици. Два пъти разведената Мадона му е отговорила, че й трябва време, за да си помисли.

Мадона е най-великата

Мадона оглави класацията за най-велика жена в сферата на музиката, гласи допитване на музикалния канал VH1. Допитването включваше само...

"Мадона е много щастлива с Брахим, макар и приятелите й да не са сигурни, че й се омъжва - каза неназован източник. - Въпреки това Мадона много се страхува да не остане сама.

Това за нея е основен въпрос. Харесва й да има млад мъж в живота й, който я кара да се чувства млада." Повод за думите "никога повече" беше шумният развод на Мадона с Гай Ричи през 2008 г. Неотдавна тя сякаш призна в телевизионно предаване, че вече не е толкова категорична.

"Всяко момиче иска рицар с блестяща броня да му вземе ума - каза тя. - Дори и да сме обиграни, образовани, интелигентни, еволюирали човешки същества, ни харесва да си мислим тайно, че ще се появи Идеалният мъж, ще ни се подкосят краката и той ще ни отведе далече към залеза и след това ще живеем щастливо."

Отношенията на певицата с Брахим станаха сериозни, когато той я запозна с майка си Патрисия Видал - мюсюлманка, която живее във Франция. Тя призна, че се притеснява от 29-годишната разлика във възрастта им. Не е доволна също и от честите посещения на Брахим в Кабала центъра.  

Мадона на сцената с дъщеря си

Мадона организира турне, в което ще се присъедини и дъщеря й Лурдес. 15-годишното момиче ще бъде част от танцьорите, които ще участват ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com