Мариана Попова за Антония Първанова: Не може да коментираш нещо, което не си гледал (ВИДЕО)

16384
Мариана Попова за Антония Първанова: Не може да коментираш нещо, което не си гледал (ВИДЕО)
Снимка: Мариана Попова/Official Facebook

Мариана Попова публикува видео в своя Facebook профил, в което обяснява ситуацията около премиерата на постановката "Виновни", за която преди три месеца Антония Първанова написа изключително неприятен коментар.

През октомври 2022 г. Първанова написа също във Facebook следното:

"Как да се изразя по-възпитано?! Премиерното представление, на което станах свидетел тази вечер, на сцената на Нов драматичен театър "Сълза и смях", бе падение - липса на талант, нарцисизъм и комплекси. Да, ВИНОВНИ са: режисьор и актьори, но и всички ние сме ВИНОВНИ, затова че допуснахме в театър със 130 годишна история да е възможно поставянето на подобна долнопробна бутафория. Културата ни стана много съблечена, направо гола."

В спектакъла участват Мариана Попова и нейният съпруг Веселин Плачков, а режисьор е Христо Мутафчиев.

Във видеото, което Мариана Попова е публикувала преди три дни, певицата разяснява важни детайли около премиерата и поведението на Антония Петрова и Вида Пиронкова, позовавайки се на разказите на свои приятели. Попова разказва, че двете дами първо са искали покани и след като им е било отказано, са закупили билети за постановката, влезли са в залата и са излезли още на първата сцена.

Мариана Попова, Веселин Плачков

Ето цялото съобщение на Мариана Попова във видеото:

Мариана Попова изригна срещу антиваксърите

Мариана Попова и дъщеря ѝ Екатерина са заразени с коронавирус. Певицата сама разкри това във Facebook, а също така написа гневен комент...

"Здравейте, приятели! Тъй като вече живеем в изключително глобален свят и можем да си позволим социалните мрежи, за да разговаряме пряко и с приятели, и с неприятели, реших, че е крайно време да ви разкажа за премиерата на представлението "Виновни" и по-скоро да отговоря подобаващо на госпожа Антония Първанова и на Вида Пиронкова. Всъщност, това са двете дами, които са нахлули в "Сълза и смях", поискали са от нашите организатори официални покани. Те не бяха включени в нашия гест лист. Вида я познаваме, но госпожа Антония Първанова не я познаваме. След което са закупили билети, влезнали са в залата и според много мои колеги и приятели - Мария Илиева, Данчо Караджов, Катето Евро, Марги Хранова, са си тръгнали на първата сцена, което означава, че въпросната госпожа дори не е гледала представлението.

Никой никога досега не е излизал от залата, освен тези две дами, които явно са били в може би неадекватно състояние, според твърденията на нашите приятели. Относно "Виновни" - "Виновни" е един много симпатичен, непретенциозен спектакъл, който говори за наболелите проблеми на шоубизнеса и за това какви мечтаем да бъдем и какви трябва да бъдем, за да сме удобни на обществото, на вкусовете на хората и така.

Омръзна ми да чета, че, видиш ли, ние сме се провалили и че, видиш ли, представлението е много неприятно. Няма такова нещо. Отново казвам - чуйте изброените имена във видеото преди малко, свържете се с тях. Обръщам се към всички сериозни журналисти в България - потърсете тяхното мнение.

Още веднъж казвам: човек, който не е гледал представление, няма как да знае дали то е хубаво или не. А "Виновни" е много хубаво представление. Целувам ви. Обичам ви и ви благодаря за вниманието."

Публикуваното видео от Мариана Попова можете да видите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com