Морган Фрийман е имал сексуална връзка с доведената си внучка?

33767
Морган Фрийман е имал сексуална връзка с доведената си внучка?
Снимка: Getty Images / Guliver

Доведената внучка на актьора Морган Фрийман Идина Харис разказала на бъдещия си убиец Ламар Дейвънпорт, че е имала сексуална връзка с дядо си, пише New York Daily News. Това е прозвучало в петък (20 април) по време на изслушванията по делото за убийството на доведената внучка на Фрийман през 2015 година, уточнява БГНЕС.

"Идена Харис е споделила тайната с Ламар Дейвънпорт и с други, за това, че дядо ѝ е влязъл с нея в неуместна сексуална връзка", пише изданието, като цитира адвоката на Дейвънпорт Бет Ънгър от съдебната зала. Но вестникът добавя, че не е известно защо подобна информация може да е нужна на съдебното заседание. Харис беше убита преди 3 години, като беше намушкана 25 пъти в апартамента си в Манхатън, а Дейвънпорт е обвиняем за убийството.

Морган Фрийман: Сексът ме поддържа млад

Американската легенда Морган Фрийман сподели, че сексът го поддържа млад, съобщава Контактмюзик. 77-годишният актьор, който има два ра...

Първите съобщения за възможна сексуална връзка на Фрийман с доведената внучка се появиха през 2009 година, а три години по-късно в интернет се разпространяваше информация, че двамата може да се оженят. Фрийман и Харис нарекоха съобщенията "лъжливи".

Осемдесетгодишният Фрийман е един от най-известните американски актьори. През 2005 година получи "Оскар" за поддържаща роля. За "Уличен хитрец" от 1987 година на Джери Шацбърг получава първата си номинация за награда "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля.

Известен е от филмите "Непростимо", "Да возиш мис Дейзи" на Брус Бересфорд, за ролята си там има "Златен глобус". През 1993 година е режисьорският му дебют с филма "Бофа!", посветен на междурасовите проблеми в южноафриканското общество.

През 1995 година е номиниран за "Оскар" за най-добър актьор за "Изкуплението Шоушенк" на Франк Дарабонт. След това участва в "Седем" на Дейвид Финчър и "Целуни момичетата" на Гари Фледър.

И в Русия си имат Уейнстейн - депутат, който руският парламент покровителства

Много сериозен секс скандал, в който са замесени известен руски депутат и три журналистки, продължава да разтърсва в Русия, като заради...

През 2005 година получава "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля за "Момиче за милиони" на Клинт Истууд. Снима се и във филми на Кристофър Нолан - "Батман в началото", "Черният рицар" , "Черният рицар: Възраждане".

Освен "Оскар"-ът му от 2005 година, има две награди "Златен глобус" (1989 година и 2012 година), както и приз "Сребърна мечка" е от кинофестивала в Берлин през 1989 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Щастлива и уверена: Забелязаха Кейт Мидълтън на фермерски пазар (СНИМКА)

Мижав интерес ли? Панайот Панайотов като Ал Бано победи в "Като две капки вода"

Давид Гета стана баща за трети път (СНИМКА)

Дъщерята на Брус Уилис е диагностицирана с аутизъм (ВИДЕО)

Крисия отново показа, че не е дете (СНИМКА)

Честито: Бившата жена на Борис Солтарийски е бременна (СНИМКА)

Застраховаха черните боксерки на принц Хари за 1 млн. долара (СНИМКА)

Дони с емоционално признание: Намерих кой да ме опитоми

Ромина Тасевска се похвали с новата си къща (СНИМКА)

"Между живота и смъртта": Свилен Ноев от "Остава" шокира всички с разказа си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com