Moët Party Day 2017: ПРАЗНУВАЙТЕ С НАС

1336
Moët Party Day 2017: ПРАЗНУВАЙТЕ С НАС

На 17 юни Moët&Chandon ви кани на второто издание на Moët Party Day – 24-часово, международно парти, което отбелязва запомнящите се моменти в живота.

Впечатляващият успех на първия Moët Party Day през юни 2016 г. вдъхнови марката да го превърне в ежегодно събитие. Оттук нататък една от съботите на месец юни ще бъде разпознавана в цял свят като Moët Party Day – парти, което отбелязва запомнящите се моменти в живота.

През 2016 г. първото издание на Moët Party Day се проведе в 45 страни. Този 17 юни 80 държави ще се присъединят към глобалното парти, от 12:00:00 в Нова Зеландия до края на вечерта в Мексико. Moët Party Day е световно събитие!

Отбелязваме запомнящите се моменти

По време на 24-часовия Moët Party Day, Moët&Chandon ще демонстрира легендарното си savoir-fête – изкуството как да празнуваш, за да създаде незабравими Moët моменти. За деня е планирана цяла програма от атрактивни събития, за да могат любителите на Moët да се събират на любимите си места – най-модните барове, градини, плажове, ресторанти и клубове, и да се включат в партитата в тяхната страна. Например:

- ДНЕВНИ ПАРТИТА: Кой е казал, че може да се празнува само вечер? 17 юни е повод за лек и елегантен брънч, събирания край басейна и плажни партита. Moët Ice Impérial и Moët Ice Impérial Rosé са идеалното решение за шампанско с лед.

- ТОСТОВЕ ПО ЗАЛЕЗ СЛЪНЦЕ: Moët кани всички да се съберат с приятели за един невероятен Момент по залез слънце, за да отпразнуват края на един перфектен ден или началото на една запомняща се нощ. Mini Moët сетове за споделяне Brut Impérial и Brut Impérial Rosé са идеални за случая.

- ПРЕВЪЗХОДНО ПРЕЖИВЯВАНЕ: Шампанското на Moët&Chandon – от Moët Impérial до Grand Vintage, има почетно място на най-изисканите маси още от дните на Наполеон. На 17 юни Moët&Chandon организира ексклузивни гурме събития с изненадващи, модерни комбинации от храна и вино, представени от известни, креативни майстор готвачи.

- MOËT ПРЕЗ НОЩТА: за да завършим Moët Party Day по най-бляскавия начин, Moët&Chandon подготвя изпълнения на живо, DJ сетове и още забавления в първокласни заведения.

Където и да сте, където и да пътувате на 17 юни, може да откриете парти за Moët Party Day. Така, че не пропускайте своя #moetmoment и се включете в световното празненство!

Следете българската страница на Moët&Chandon във Facebook, за да разберете къде и как може да станете част от глобалното парти Moët Party Day.

#moetmoment #moetpartyday #moetpartydayBG

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

За да разберете повече за локациите и активностите свързани с Moët Party Day, посетете www.moet.com/moetpartyday и следете фейсбук страницата ни www.facebook.com/MoetBulgaria/

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com